HP Deskjet Ink Advantage 1015, 1515, 2545 i 2645 e-All-in-One pisači

Fotografija članka: HP Deskjet Ink Advantage 1015, 1515, 2545 i 2645 e-All-in-One pisači

HP je na hrvatskoj premijeri svojih novih proizvoda predstavio i nove nove pisače iz HP Deskjet Ink Advantage serije, koji su još štedljiviji i efikasniji.

Oglas

HP u posljednje vrijeme zaista pruža korisnicima mogućnost da paze na vrijednost onoga što kupuju i koriste da se povežu s dokumentima na uređajima koji se vrlo jednostavno prilagođavaju njihovim potrebama.

HP-ovi pisači sljedeće generacije dizajnirani su kako bi pružili iznimnu vrijednost na različitim cjenovnim razinama. Pisači iz serije HP Deskjet Ink Advantage savršen su izbor bez obzira na vaše ispisne potrebe, a usput vam omogućuju ispis  i do 2 puta više stranica za istu cijenu. Osim uštede na tintnim ulošcima. korisnik će uštedjeti na prostoru zahvaljujući kompaktnom dizajnu pisača iz spomenute serije.

U ponudi su četiri nova HP Deskjet Ink Advantage modela:
•    HP Deskjet Ink Advantage 1015 je pouzdan pisač koji se vrlo jednostavno i lako instalira i koristi. Zahvaljujući cjenovno povoljnim tintnim ulošcima Original HP korisnici mogu ispisivati više materijala, uštedjeti te izbjeći rizična naknadna punjenja tintnih uložaka.
•    Pisač HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One vrlo pouzdano ispisuje, skenira i kopira materijale, i to po nižim cijenama. Koristi cjenovno povoljne tintne uloške Original HP te štedi na prostoru budući da je kompaktan, dizajniran tako da ne zauzima previše mjesta.
•    S pisačem HP Deskjet Ink Advantage 2545 All-in-One možete ispisivati materijale putem bežične veze, iz bilo koje prostorije u domu, i to koristeći pametne telefone, tablete ili osobna računala. Nadalje, dokumenti se mogu izravno skenirati na mobilni uređaj zahvaljujući rješenju HP Printer Control. Zahvaljujući cjenovno povoljnim tintnim ulošcima Original HP korisnici mogu ispisivati više materijala za manje novaca te izbjeći rizična naknadna punjenja tintnih uložaka.
•    HP Deskjet Ink Advantage 2645 e-All-in-One je jednostavan i kompaktan sve-u-jednom pisač s ugrađenim faksom i automatskom ladicom za papir (ADF).

HP Deskjet Ink Advantage 1015, 1515, 2545 i 2645 e-All-in-One pisači

Saznajemo i kako će novi pisači uskoro biti dostupni i na hrvatskom tržištu.
Pisač HP Deskjet Ink Advantage 1015 će na domaćem tržištu biti dostupno od studenog, i to po preporučenoj cijeni od 389 kn (uključujući PDV).
Pisač HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One  će na domaćem tržištu biti dostupno od listopada, i to po preporučenoj cijeni od 439 kn (uključujući PDV).
Pisač HP Deskjet Ink Advantage 2545 All-in-One  će na domaćem tržištu biti dostupno od listopada, i to po preporučenoj cijeni od 599 kn (uključujući PDV).
Pisač HP Deskjet Ink Advantage 2645 e-All-in-One će na domaćem tržištu biti dostupno od studenog, i to po preporučenoj cijeni od 839 kn (uključujući PDV).

HP Deskjet Ink Advantage 1015, 1515, 2545 i 2645 e-All-in-One pisači

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.