HP DeskJet GT 5810 i GT 5820 – velike količine ispisa i kod kuće!

Fotografija članka: HP DeskJet GT 5810 i GT 5820 – velike količine ispisa i kod kuće!

Novi InkTank pisači iz HP DeskJet GT serije, HP DeskJet GT 5810 i GT 5820, pružit će vam ispis visoke kvalitete po iznimno niskoj cijeni po stranici.

Oglas

Tvrtka HP Inc. predstavila je novu seriju “sve-u-jednom”“ pisača HP DeskJet GT 5820/10 ciljanu na korisnike koji ispisuju velike količine materijala kod kuće i trebaju bežični pisač sa spremnikom tinte koji nikad ne staje.

Serija pisača HP DeskJet GT omogućuje ispis do 8.000 stranica s kompletom od 3 HP-ove bočice boje ili do 5.000 stranica s HP-ovom bočicom crne boje. Originalne HP-ove tinte posebno su formulirane za ispis jasnog teksta, te slika i fotografija živih boja koje su otporne na vodu i ne blijede kao i za ispis profesionalne kvalitete bez obruba.

Isto tako, punjenje spremnika tinte čisto je i jednostavno zahvaljujući HP-ovom inovativnom sustavu punjenja bez proljevanja. Bočice se mogu jednostvno postaviti u spremnik bez potrebe za pritiskanjem. Osim toga, prozirni spremnici tinte omogućuju jednostavno praćenje razine tinte.

Korisnici koji ispisuju velike količine materijala kod kuće usmjereni su na učinkovitost te su u stalnoj potrazi za inovacijom koja snižava troškove i skraćuje prekide u radu.Nova serija HP DeskJet GT pruža pouzdan i kvalitetan ispis po nižoj cijeni te jednostavan bežični ispis i praktično punjenje spremnika tinte
– Nikola Puljiz, Distribution Business Manager HP Inc. Hrvatska

Radni okoliš današnjice funkcionira na povezanim bežičnim uređajima. Novi „sve-u-jednom“ pisač HP DeskJet GT 5820 korisnicima koji rade na daljinu omogućuje jednostavno povezivanje putem pametnih telefona i tableta. Za postavljanje pisača trebate samo mobilni uređaj. Čak i bez bežične mreže značajka Wi-Fi Direct omogućuje izravno spajanje pisača na mobilni uređaj kod kuće.

Aplikacija HP All-in-One Printer Remote korisnicima omogućuje brzo slanje skeniranih dokumenata na račun e-pošte ili u pohranu u oblaku putem mobilnog uređaja. Imaju mogućnost jednostavnog ispisa s različitih uređaja, od uređaja iPhone i iPad (putem značajke AirPrint) do pametnih telefona i tableta s operacijskim sustavima Android, Windows 8, Windows 10 i Google Chrome.

Novi „sve-u-jednom“ HP DeskJet GT 5810 sadrži iste funkcije kao i HP DeskJet GT 5820, ali bez mogućnosti bežičnog spajanja.

Više informacija o novoj seriji „sve-u-jednom“ pisača HP DeskJet GT 5820/10 potražite na adresi .

Cijene i dostupnost

HP DeskJet GT 5820 “sve-u-jednom“ pisač dostupan je od srpnja u Republici Hrvatskoj u promo paketu s dodatnom crnom bočicom tinte po cijeni od 1.499 kuna s PDV-om.

HP DeskJet GT 5810 “sve-u-jednom“ pisač dostupan je od srpnja kod HP-ovih komercijalnih partnera u Republici Hrvatskoj po cijeni od 1.399 kuna s PDV-om.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.