HP DeskJet 3775 AiO – isplativi sve u jednom pisač lijepog izgleda

Fotografija članka: HP DeskJet 3775 AiO – isplativi sve u jednom pisač lijepog izgleda

Osim atraktivnog dizajna u više boja HP DeskJet 3775 višefunkcionalni kompaktni pisač ima i odličnu cijenu kako pisača tako i tonera.

Oglas

Na hrvatsko tržište je stigao i dugo očekivani HP DeskJet 3775, višefunkcionalni sve-u-jednom (AiO) DeskJet All-in-One pisač nove generacije. Odlikuje se vrhunskim dizajnom koji dolazi u više različitih boja, vrlo je malih dimenzija, a dizajnom se može uklopiti u bilo koji dio vašeg doma ili ureda.

Napredna povezivost omogućuje direktni ispis sadržaja sa Facebooka ili Instagrama zbog čega će se HP DeskJet 3775 posebno svidjeti mlađoj publici i digitalcima. Iako je dvostruko manji od ostalih tintnih AiO pisača u svojoj klasi, može se pohvaliti vrlo robusnim mogućnostima ispisa, skeniranja i umnožavanja materijala, kao i jednostavnom instalacijom te cijelim nizom dodatnih opcija. Idealan je za one koji trebaju povremeno nešto ispisati.

Kvalitetan, jednostavan i efikasan ispis novi Deskjet 3775 može zahvaliti pouzdanim HP Ink Advantage tintnim ulošcima koji omogućuju i do dvostruko više stranica ispisa uz iste troškove. A zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama ne samo da štedi na uredskom prostoru već ga i svojim živim bojama dodatno oplemenjuje. HP-ov je to odgovor na potrebe korisnika koji traže male, dizajnerski atraktivne bežične uređaje koji će im omogućiti da budu produktivni i povezani gdje god se nalazili.

Osim toga, HP korisnicima diljem svijeta nudi najraznolikiji portfelj rješenja za digitalni ispis, od najmanjeg kućnog pisača na svijetu do najvećih tiskarskih strojeva na svijetu, omogućujući tako sve vrste ispisa, od fotografija i dokumenata do pakiranja i reklama na zgradama.

Zahvaljujući OS rješenjima i mobilnoj aplikaciji HP All-in-One Remote neometano podešavanje i ispisivanje izravno s mobilnog uređaja nikada nije bilo lakše. Besplatna aplikacija korisnicima pruža ključne opcije poput ispisa, umnožavanja i skeniranja materijala bežično s većine pametnih telefona i tableta, uključujući uređaje Apple, Android i Windows. Zahvaljujući rješenju Wi-Fi Direct, korisnici mogu odmah početi ispisivati sadržaje na svojim mobilnim uređajima te pristupiti pisaču bez mreže.

Korisnici tako mogu ispisivati, dijeliti i osmišljavati personalizirane fotografije s Facebooka, Instagrama i Flickra ili one snimljene kamerom na telefonu, i to uz pomoć besplatne aplikaciji HP Social Media Snapshots. Osim toga, HP svojim korisnicima nudi i iznimno zabavni i posebno osmišljeni prianjajući foto papir veličine 4 x 5 inča za uporabu s aplikacijom Social Media Snapshots – radi se savršenom rješenju za ukrašavanje spavaće sobe ili ormarića te za razmjenu s prijateljima i članovima obitelji. Nadalje, zahvaljujući rješenju HP Printbot, korisnici Facebook Messengera mogu vrlo jednostavno ispisati neki od razgovora vođenih putem te aplikacije. A osim jednostavnog ispisivanja fotografija i dokumenata, bot korisnicima omogućuje i dodavanje pisača, ispisivanje iz arhive pisača te naručivanje uredskog materijala.

HP DeskJet 3775 dostupan je kod maloprodajnoj partnera po preporučenoj cijeni od 549 kuna s PDV-om, što nam djeluje vrlo privlačno.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.