HP Converged Cloud je idealan za bržu poslovnu transformaciju

Fotografija članka: HP Converged Cloud je idealan za bržu poslovnu transformaciju

HP javlja kako je Converged Cloud portfelj odlično prihvaćen kod klijenata od kada je lansiran prije godinu dana. HP Converged Cloud omogućuje svim tvrtkama tvrtkama bolju agilnost, brzinu inovacija i smanjenje troškova.

Oglas

HP je u ožujku 2011. godine objavio strategiju za Cloud , a prošli travanj HP je konsolidirao svoju Cloud ponudu u HP Converged Cloud portfelju, nudeći prvi industrijski hibridni model baziran na zajedničkoj arhitekturi za tradicionalni IT, privatni, managed i javni Cloud. Od tada HP je nastavio investirati u razvijanje tehnologija za organizacije kako bi pouzdano izgradili, upravljali i konzumirali IT u svim modelima isporuke Cloud-a.

Vodeći u industriji s ponudom jednog od najsveobuhvatnijih Cloud rješenja, HP je isporučio otprilike 1,000 HP CloudSystem-a i ima 200 managed Cloud korisnika u više od 60 zemalja kao i na tisuće registriranih korisnika za tvrtke javnog Cloud rješenja, HP Cloud Services.

Uspješna iskustva klijenata s HP Converged Cloud-om
Kako organizacije ubrzano prihvaćaju nove tehnologije za unapređenje vrijednosti tvrtke, IT okruženja su pod ekstremnim pritiskom da zadovolje njihove potrebe. S HP Converged Cloud-om korisnici mogu kreirati fleksibilno IT okruženje s mogućnošću izbora modela isporuke i platforma, povjerenja u upravljanje i sigurnost, te dosljednosti u zajedničkoj arhitekturi i prenosivosti opterećenja.

HP Converged Cloud 02

Neki od klijenata koji koriste HP Converged Cloud infrastrukturu komentiraju:
“Trebali smo rješenja slijedeće generacije koja bi mogla poboljšati sigurnost i učinkovitost naše osnovne djelatnosti – isporuka kino sadržaja. HP-e usluge u segmentnu poslovnih procesa, zajedno s HP Enterprise Cloud Services transformirali su naše postojeće metode isporuke kino sadržaja kvalitetom, distribucijom pri tome osiguravajući da sadržaji budu prikazani na vrijeme”, izjava je Petera Wrighta, direktora Deluxe Digital Cinema EMEA, globalni lider u uslugama digitalnih kina.

“Spinklr je na vrhu ljestvice Social Relationship platformi na tržištu i radi s najvećim svjetskim globalnim brendovima. Apsolutno je bitno da smo u mogućnosti brzo odgovoriti na prijetnje i istražiti prilike u svijetu ovlaštenih socijalnih korisnika. HP Cloud Services osiguravaju fleksibilnost i brzinu kako bi ostali na vrhu neprestano mijenjajućih društvenih mreža”, spomenuo je Murali Swaminathan, glavni operativni direktor u Sprinklr-u, lider u rješenjima menadžmenta kampanja

“Da bi povećali učinkovitost, htjeli smo virtualizirati i automatizirati našu infrastrukturu podatkovnog centra bez kompromitiranja naših visokih standarda IT-a i sigurnosti podataka. HP CloudSystem Enterprise na kojem se izvršava HP Cloud Service Automation omogućava našim stručnjacima da brzo dizajniraju nove „multitier“ usluge Cloud aplikacija kojima naši klijenti mogu pristupiti u nekoliko minuta od narudžbe, racionalizirajući nabavu i implementaciju procesa, što nam pruža značajan porast produktivnost, izjavio je Konrad Kandziora, izvršni direktor ITDZ Berlin, Berlinskog općinskog IT servisnog centra.

“Latisys-u je trebalo Infrastructure-as-a-Service rješenje s automatiziranim provisioning-om i orkestracijom kako bi se ubrzala, pojednostavila i isporučila skalabilnosti na zahtjev. HP CloudSystem omogućio je tvrtki da pojednostavi upravljanje različitim izvorima Cloud resursa putem automatiziranog provisioning-a, te je također razna korisnička opterećenja podržao platformom koja se skalira linearno bez neočekivanih zastoja. Nadalje, kao prvi pružatelj usluge koji koristi OpenStack® baziran „bursting“ konektor koji se nalazi u CloudSystem 7.2, sada smo u mogućnosti isporučiti dodatne kapacitete i omogućiti HP klijentima da lakše upravljaju nejednakim zahtjevima za uslugama”, rekao je Jonathan Sharp, potpredsjednik marketinga u Latisysu, pružatelj hosting i Cloud usluga za kompanije i Vladine agencije, HP CloudAgile partner.

“Kao vodeći globalni telekomunikacijski operater, Bharti Airtel danas nudi sveobuhvatan paket SaaS i IaaS proizvoda na uslugama HP Cloud Aggregation Platform. HP Aggregation Platform za SaaS je integriran s našim postojećim BSS OSS sistemom, koji omogućava našim korisnicima jednostavnije lociranje, pretplatu i iskorištavanje ponude Cloud-a onako kako njihov posao to zahtjeva”, reko je Najib Khan, izvršni direktor Homes&Office  u Bharti Airtel, jedan od vodećih telekomunikacijskih operatera u Indiji, s više od 130 milijuna pretplatnika.

“Kad klijenti razmatraju o Cloud-u, oni trebaju pouzdanog partnera s jasnom vizijom i strategijom, kao i dokazano iskustvo u pružanju vodećih industrijskih Cloud tehnologija i usluga,” izjavio je Saar Gillai, viši potpredsjednik i direktor, HP Converged Cloud. “HP isporučuje end-to-end, Converged Cloud skup mogućnosti koji svojim korisnicima nude izbor,  povjerenje i dosljednost koju trebaju kako bi upravljali hibridnim implementacijama Cloud rješenja.”

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.