HP Connected Music – pokrenut servis u suradnji s grupacijom Universal Music

Fotografija članka: HP Connected Music – pokrenut servis u suradnji s grupacijom Universal Music

Tvrtka HP otkrila je detalje svoje suradnje s najvećom svjetskom glazbenom grupacijom Universal Music, i to u regiji EMEA (Europa, Bliski Istok i Afrika).

Oglas

Kako bi proslavile pokretanje servisa HP Connected Music na kojemu će se naći ekskluzivne nagrade i sadržaji, dvije su tvrtke odlučile udružiti snage i omogućiti globalno događanje kojim će se predstaviti bend No Doubt. Privatni koncert benda No Doubt održao se jučer u pariškoj dvorani La Maison de la Mutualité. Bio je to njihov jedini nastup uživo ove godine u Europi, te prvo događanje do kojega je došlo zahvaljujući partnerstvu između HP-a i grupacije Universal Music.

Servis HP Connected Music dostupan je u regiji EMEA na svim HP-ovim stolnim i prijenosnim računalima za privatne korisnike, s operativnim sustavom Microsoft® Windows® 8, a ljubiteljima glazbe donosi novi način uživanja u nekima od najpopularnijih svjetskih glazbenika.

Koncert benda No Doubt prvi je u nizu privatnih nastupa koje HP planira s umjetnicima koje zastupa Universal Music, i to diljem Europe. Platforma HP Connected Music na HP-ovim računalima s operativnim sustavom Windows 8 korisnicima će omogućiti pristup ekskluzivnim sadržajima te odlazak na spomenuta događanja s nekima od njihovih najomiljenijim glazbenih umjetnika tijekom sljedeće godine dana.

Zahvaljujući ekskluzivnim sadržajima i pristupu katalogu glazbenih umjetnika grupacije Universal Music, koji je inače bez premca u svijetu, spomenuta suradnja stavlja glazbu u središte najnovijih HP-ovih računala namijenjenih privatnim korisnicima.

Potpuno novo glazbeno iskustvo
Korisnici ekskluzivnim sadržajima HP Music Rewards Packages mogu pristupiti preko programa za pokretanje koji dolazi s HP-ovim računalima s operativnim sustavom Windows 8 za privatne korisnike. Ovdje svakako treba spomenuti sljedeće ekskluzivne sadržaje:
•    HP Private Events: pristup ekskluzivnim sadržajima s nastupima uživo glazbenika koje zastupa grupacija Universal Music;
•    Music Experiences: prilika da korisnici dožive iskustva koja novac ne može kupiti (primjerice, ekskluzivni susreti s umjetnicima, posjeti glazbenim studijima ili prilika za osvajanje odlaska na ručak s popularnim glazbenicima); te
•    VIP Pack Trips: ekskluzivne prilike za odlazak u posjetu glazbenicima, s plaćenim putnim troškovima i troškovima smještaja.

Putem servisa HP Connected Music korisnici novih HP-ovih računala s operativnim sustavom Windows 8 moći će koristiti i niz drugih ekskluzivnih usluga, uključujući reproduciranje sadržaja u stvarnom vremenu (streaming) te besplatni pristup katalogu grupacije Universal Music (koji se, inače, smatra najopsežnijim u industriji), i to na razdoblje od 90 dana. Istovremeno će korisnici  računala HP Spectre i HP Envy s operativnim sustavom Windows 8 moći besplatno preuzimati 10 mp3 datoteka mjesečno tijekom razdoblja od 90 dana.

„Korisnici su u potrazi za izvanrednom zabavom dostupnom putem njihovih osobnih uređaja, a HP smatra kako su upravo osobna računala pokretači zabave za današnje korisnike. Stoga im omogućuje da kreiraju, konzumiraju i razmjenjuju sadržaje koje vole,“ istaknuo je Eric Cador, viši potpredsjednik i generalni direktor HP-ove poslovne jedinice Printing and Personal Systems Group za regiju EMEA. Zahvaljujući suradnji s grupacijom Universal Music, možemo kombinirati naš inovativni hibrid te prijenosno i stolno računalo (s operativnim sustavom Windows 8) s jedinstvenim glazbenim iskustvima koja naše korisnike dovode u dodir s nekima od najpopularnijih svjetskih glazbenih umjetnika.“

„Naše inovativno partnerstvo novim će obožavateljima glazbe donijeti iznimna korisnička iskustva. Radujemo se što ćemo uz pomoć HP-ove tehnologije doprijeti do obožavatelja glazbe diljem postojećih tržišta, ali i na novim teritorijima na kojima ranije nisu postojali legalni digitalni glazbeni servisi,“ dodao je Olivier Robert-Murphy, direktor poslovne jedinice za nova poslovanja u grupaciji Universal Music.

Dostupnost
Servis HP Connected Music dostupan je u regiji EMEA na svim novim HP-ovim računalima za privatne korisnike, koja koriste operativni sustav Microsoft Windows 8.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.