HP A3 ispisni portfelj sljedeće generacije

Fotografija članka: HP A3 ispisni portfelj sljedeće generacije

Nakon kupnje Samsungove print divizije poslovanja HP Inc. predstavio predstavio A3 ispisni portfelj sljedeće generacije kako bi unio promjene na tržište kopirnih uređaja vrijedno 55 milijardi dolara. Novi portfelj pisača odlikuju vodeća zaštita, maksimalno vrijeme rada i povoljan ispis u boji za korisnike i partnere.

Oglas

HP Inc. je predstavio novu seriju višefunkcijskih pisača i usluga A3 koji će unijeti promjene na globalno tržište kopirnih uređaja vrijedno 55 milijardi američkih dolara. U skladu sa svojom strategijom za ponovno osmišljavanje poslovnog ispisa, HP drastično mijenja tradicionalnu kopirku zahvaljujući novom, naprednom portfelju koji HP-ovim partnerima omogućuje učinkovitiju prodaju i servisiranje, kao i pružanje zaštite, pouzdanih performansi i cjenovno prihvatljivog ispisa u boji svojim korisnicima. Za više informacija posjetite internetsku stranicu hp.com/go/newsroom.

Uređaji su predstavljeni nakon što je kompanija HP Inc. prošli mjesec objavila informaciju o kupnji ispisnog segmenta tvrtke Samsung Electronics Co. za iznos od 1.05 milijardi američkih dolara. Samsung je izgradio respektabilni porfolio višefunkcijskih A3 pisača koji se mogu pohvaliti performansama kopirke te snagom, jednostavnošću korištenja i pouzdanošću pisača, uz minimalni broj zamijenjivih dijelova. Integracija Samsungovih uređaja, uključujući njihova mobile-first i cloud-first rješenja za korisnike zajedno s HP-ovom PageWide tehnologijom nove generacije osigurat će revolucionarni porfolio ispisnih rješenja s najboljim uređajima, kvalitetom ispisa i sigurnosti podataka.

Radi se o najvećoj HP-ovoj print akviziciji do sada koja će omogućiti ubrzani rast u segmentu kopiranja i učvrstiti vodeću poziciju u segmentu laserskih pisača, ali i olakšati buduće inovacije.

Višefunkcijski pisači A3 sljedeće generacije

HP je najavio portfelj višefunkcijskih pisača A3, uključujući tri platforme PageWide i 13 platformi LaserJet. Ti će proizvodi biti dostupni pod 54 različite skladišne oznake proizvoda (SKU) zajedno s cijelim nizom opcija za završnu obradu materijala, uključujući klamericu i slagač papira, bušilicu za papir, te stroj za klamanje/slaganje i uvezivanje velikog broja papira. Pružanjem širokog asortimana opcija, HP svojim prodajnim partnerima pruža niz kvalitetnih mogućnosti i cjenovnu fleksibilnost – sve ono što je potrebno kako bi se zadovoljile potrebe njihovih korisnika.

Zahvaljujući platformama HP PageWide Enterprise i Pro, ispis u boji će postati cjenovno povoljan, dok će brzine ispisa biti najviše u klasi, a potrošnja energije manja nego u klasi laserskih pisača.

Jednostavna arhitektura platforme HP PageWide – samo tri komponente koje će možda trebati zamjenu – pomoći će u snižavanju troškova servisiranja koje bilježe prodajni partneri. Jednofunkcijski i višefunkcijski uređaji moći će ispisivati materijale brzinom od 40 stranica po minuti (ppm) do 60 ppm (do 80 ppm u režimu rada General Office). Uređaji HP PageWide Pro bit i HP PageWide Enterprise bit će dostupni tijekom proljeća sljedeće godine.

Višefunkcijski pisači HP LaserJet Managed MFPs bit će dostupni kao višefunkcijski uređaji, s mogućnošću crno-bijelog ispisa ili ispisa u boji brzinom od 22 ppm do 60 ppm. Novi pisači LaserJets će imati dugovječne komponente te će se moći će se popraviti relativno brzo.

Rješenja HP Smart Device Services

Kompanija HP predstavila je i HP Smart Device Services (HP SDS) skup alata u cloudu te opcija za očitavanje koji su osmišljeni kako bi dramatično obogatili iskustvo usluge. Spomenuta rješenja prate, dijagnosticiraju i zadovoljavaju brojne potrebe usluge, i tako skraćuju vrijeme zastoja u radu i smanjuju troškove (primjerice, predviđaju koji dijelovi uređaja trebaju servisiranje te izbjegavaju prijevremenu zamjenu tintnih spremnika). S takvim ugrađenim upozorenjima uvijek ćete biti u tijeku i neće vam se dogoditi da ostanete bez ispisnih resursa.

Rješenja SDS kompatibilna su s novim pisačima A3 LaserJets te novim platformama A3 PageWide Enterprise i Pro. Isto vrijedi i za HP-ove starije višefunkcijske pisače i pisače FutureSmart. SDS će poboljšati učinkovitost usluge na partnerskim uređajima te produljiti vrijeme rada na korisničkim uređajima. Rješenja će biti dostupna kod kvalificiranih prodajnih partnera (bez dodatnih troškova za ugovorne uređaje koji koriste potrepštine HP Original).

Zaštita pisača svjetske kvalitete

Sigurnost pisača jedna je od ključnih stvari koje su uzete u obzir prilikom izrade novih višefunkcijskih pisača HP A3. Korisnici žele zaštititi svoje intelektualno vlasništvo te povjerljive informacije o svojim klijentima. Uređaji HP PageWide i LaserJet Enterprise mogu se pohvaliti s ugrađenim sigurnosnim rješenjima koja su vodeća u industriji. Među spomenutim su rješenjima Sure Start, te rješenje za detekciju nedozvoljenih upada u mrežu i mogućnost kreiranja popisa pouzdanih adresa (whitelisting); zbog svega toga, spomenuti su pisači među najsigurnijima na svijetu. Pisači HP PageWide Pro bit će opremljeni sigurnosnim rješenjima koja su najbolja u svojoj klasi (primjerice, sigurno podizanje sustava te provjera integriteta sistemskog softvera).

Novi uređaji HP PageWide i LaserJet mogu se koristiti zajedno s HP-ovim sigurnosnim rješenjima te portfeljem upravljačkog i sigurnosnog softvera HP JetAdvantage; potonji uključuje i HP JetAdvantage Security Manager, jedino takvo rješenje u industriji za automatsko praćenje usklađenosti sa sigurnosnim zahtjevima koji se tiču ispisa, što partnerima pomaže u zaštiti i upravljanju spomenutim uređajima.

Programi i financijske usluge za prodajne partnere

U skladu sa širom strategijom predstavljenom na Globalnoj partnerskoj konferenciji, koja se održala u rujnu, HP je predstavio i program čiji je cilj podržati uspjeh partnera s proizvodima iz portfelja A3. Kvalificirani partneri dobit će zajamčene cijene, prodajne alate i podršku za razne usluge.

Rješenja HP Financial Services (HPFS) će sadržavati cijeli niz fleksibilnih opcija za IT ulaganja, koja će partnerima i njihovim korisnicima pomoći pri kupnji, plaćanju i uporabi inovativne ispisne tehnologije A3.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.