HP 7 Plus Android tablet se pojavio u Americi, cijena smiješnih 100$

Fotografija članka: HP 7 Plus Android tablet se pojavio u Americi, cijena smiješnih 100$

HP na tržište u bliskoj budućnosti namjerava izbaciti nekoliko modela novih tableta, među kojima je vjerojatno najjeftiniji HP 7 Plus Android tablet.

Oglas

Inače, ovaj se model već početkom mjeseca pojavio na europskom tržištu, a sad su ga dobili i domaćini Amerikanci. Po vrlo smiješnoj cijeni manjoj od 100$ (oko 557 kuna) dobit ćete HP 7 Plus Android tablet, prilično solidan uređaj kvalitetne izrade.

HP 7 Plus radi na Android 4.2 Jelly Bean operativnom sustavu, dok bi baterija od 2800 mAh trebala izdržati oko 5 i pol sati rada. Ekran je 7 inčni IPS rezolucije 1024×600 točaka, a radi na 4-jezgrenom Allwinner A31 ARM Cortex A7 procesoru na 1 GHz. Ugrađeno je 1 GB RAM-a, 8 GB prostora za pohranu podataka proširivo preko microSD ulaza, a dobit ćete i 25 GB u cloudu.

Ugrađene su dvije kamere – prednja od 0,3 MP i stražnja od 2 MP, a podržava Wi-Fi i Miracast (ne spominje se Bluetooth). Tanak je samo 8,1 milimetara i težak samo 295 grama. Ima Google certifikat, pa tako i direktan pristup na Google Play, a instaliran je i Kingsoft Office.

Ako smo vas zainteresirali za ovaj model, možete ga naručiti preko .

HP 7 Plus Android tablet se pojavio u Americi, cijena smiješnih 100$

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.