HP 360° New Style of IT konferencija će predstaviti novitete informatičke industrije

Fotografija članka: HP 360° New Style of IT konferencija će predstaviti novitete informatičke industrije

Polovicom svibnja održat će se još jedna velika IT konferencija, jedna od najvećih u regiji. Pred nama je 5. poslovno-tehnološka konferencija HP 360° – New Style of IT.

Oglas

Kako nam javljaju iz HP-a, održat će se 16. svibnja 2013., u kongresnom centru Hypo Expo XXI. Riječ je o konferenciji koja će pokazati kako povezati najmodernije revolucionarne tehnologije s poslovanjem, procesima i poslovnim rezultatima kroz zanimljiv i bogat sadržaj.

Konferenciju su predstavili generalni direktor HP-a Hrvatska Boris Bauk, direktor sadržaja HP 360° New Style of IT Berislav Lastrić, voditeljica klijenata agencije Alert d.o.o. Mirna Kero, te direktor marketinga HP Enterprise grupe Bojan Bojko.

HP 360° New Style of IT
Slogan ovogodišnje HP-ove konferencije New Style of IT obrazložio je Boris Bauk, generalni direktor HP-a Hrvatska, koji je napomenuo da će ova konferencija predstaviti najnovija tehnološka rješenja koju predvodi Hewlett-Packard kao vodeća tehnološka kompanija s najvećom mrežom partnerskih kompanija u svijetu. Upravo zbog tih čimbenika, navodi Boris Bauk, u HP-u su sigurni da ta sinergija raznih tehnologija, ideja i ljudi jamči neosporive rezultate svim klijentima. Konferencija će tako pokazati nove trendove i načine u istraživanju i razvoju IT tehnologija osiguravajući pri tome najbolju uslugu koja zadovoljava nebrojene potrebe klijenata.

„Glavna nit vodilja ovogodišnje konferencije HP 360° New Style of IT je želja da se predstave HP-ova najnovija tehnološka postignuća koja predstavljaju most između tradicionalnog IT-a i novih tehnoloških paradigmi koje nas svakim danom sve više okružuju,“ istaknuo je Berislav Lastrić, direktor sadržaja HP 360° New Style of IT.

O programu ovogodišnje konferencije
Na ovogodišnjoj konferenciji HP 360° New Style of IT dodatno će se predstaviti Moonshot – nova vrsta poslužitelja koja je izazvala brojne reakcije diljem svijeta kada je predstavljena u Londonu početkom travnja. Moonshot je osobito zanimljiv zbog ekonomične infrastrukture koja koristi 89 posto manje energije, 80 posto manje prostora što u konačnici rezultira sa 77 postotnim smanjenjem troškova. Osim o novom poslužitelju, na konferenciji će biti riječi i o paradigmama Clouda – računarstva u oblacima te predstavljanju ponude u konvergentnoj infrastrukturi i rješenjima za konvergentni Cloud.

Osim poslužiteljima i računarstvom u oblacima, konferencija će se baviti i rješenjima za najkritičnije poslovne servise u okviru Odyssey programa i novim serijama 3PAR sustava za pohranu podataka. Posebnu pažnju zaslužuju noviteti koji govore o sigurnosti, naročito iz segmenta softwarea i usluga koji će adresirati među ostalim aspekte sigurnosti te automatizacije i IT upravljanja.

Predavanja eminentnih stručnjaka na HP 360° konferenciji
Osim predstavljanja proizvoda i usluga, konferencija će okupiti i vodeće IT stručnjake iz Europe i SAD-a, a predavanja će biti grupirana prema aktualnim IT trendovima u svijetu čiji će sadržaj pružiti odličan izvor najnovijih i relevantnih informacija za sve sudionike.

Jedno od najistaknutijih predavača će biti Craig Partridge, glavni znanstvenik za istraživanje u BBN tehnologijama koji je sredinom 90-ih predvodio istraživanja za izgradnju multigigabitnih routera, a na HP 360° New Style of IT konferenciji govorit će o utjecaju mobilnosti na arhitekturu i poslovanje korporativnog IT-a. Osim njega, predavači su i Tomislav Lukačević koji će izlagati o konvergentnom Cloudu te Igor Grčić koji će govoriti o softwerski definiranim mrežama. U drugom dijelu programa ključna izlaganja imat će potpredsjednik za marketing u HP-u Networking Mike Banic te globalan direktor HP-ovog inovacijskog centra Paul Jeremaes.

Peta poslovno-tehnološka konferencija HP 360° New Style of IT predstavit će nove proizvode i usluge, ponuditi konkretna rješenja te okupiti brojne svjetske IT stručnjake. To su samo od nekih razloga zbog kojih ova konferencija poprima svjetske razmjere i interes širokog spektra ljudi.

Korisne podatke o konferenciji pronaći ćete i u našem (lokacija, vrijeme, Google Mapa,…).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.