HP 360° New Style of IT – 6. poslovno-tehnološka konferencija

Fotografija članka: HP 360° New Style of IT – 6. poslovno-tehnološka konferencija

Novo lice IT tehnologije, što je i slogan ovogodišnje konferencije, pokazat će Hewlett-packart Hrvatska i njihovi partneri.

Oglas

I ove godine, šestu godinu zaredom, HP organizira poslovno-tehnološku konferenciju HP 360° – New Style of IT. Konferencija će se održati 15. svibnja u Hypo centru u Zagrebu, a na njoj se očekuje gostovanje brojnih domaćih i stranih HP stručnjaka koji će govoriti o HP-ovoj strategiji i tehnološki naprednim proizvodima i inovacijama.

Glavni govornici prezentirat će aktualne trendove u ICT industriji. Uz Borisa Bauka, direktora Hewlett-Packard Hrvatska, o globalnoj HP strategiji pod nazivom  „New Style of IT“ govorit će Martin Kubala, direktor HP-a za jugoistočnu Europu (SEE).  Munir Ismet, voditelj HP Cloud rješenja za regiju EMEA u segmentu Javnog sektora, zdravlja i edukacije predstavit će stanje razvoja cloud usluga u javnom sektoru u EU i rješenja koja HP nudi. Peter Schoen, regionalni direktor HP sustava za pohranu podataka za srednju i istočnu Europu (CEE), upoznat će sudionike s novitetima iz tog segmenta, s naglaskom na cloud tehnologije.

HP 360 New Style of IT konferencija

Važne teme u svojim predavanjima obradit će strani i domaći tehnološki specijalisti za određena područja, između ostalih, Michael Posselt, HP Storage Specialist, Stanislav Polach, Business Critical Systems Solution Architect, Igor Grčić, Networking Regional Sales Manager te Branislav Makyta, Software Business Manager. Osim navedenih predavanja, svoja iskustva i rješenja prezentirat će i lokalni HP partneri koji su i sponzori konferencije: Comping, ECS, Storm i S&T, te globalni partneri Microsoft, SAP i VMWare.

Tijekom konferencije, sudionicima će ekskluzivno biti prezentirani i najnoviji HP-ovi sustavi o kojima će se govoriti na prezentacijama. U HP demo korneru moći se vidjeti i isprobati najnovije HP Moonshoot servere, HP StorServ 3Par sustave za pohranu podataka te nove mrežne preklopnike HP FlexFabric 5900CP. Naravno, HP stručnjaci i HP partneri bit će stalno prisutni, odgovarati na pitanja i prezentirati mogućnosti HP rješenja.

Informaciju više potražite i u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.