How mighty have fallen: sramota ES File Explorera

Fotografija članka: How mighty have fallen: sramota ES File Explorera

Nekada najkorišteniji preglednik datoteka je danas sjenka onoga što je bio

Oglas

Kategorički možemo reći jednu stvar: nijedan preglednik datoteka nije imao toliko tutoriala i nije se o njemu toliko pisalo kao o ES File Exploreru. Guglajte “ES File Explorer tutorial” i naići ćete i na nekoliko popularnih tutoriala kod nas. Jednostavno, ES File Explorer je imao sve; sve što je trebao imati.

Fun fact: ja inače ne brišem smeće na mobitelu, ali ako me netko baš pita čime da obriše smeće, preporučivao sam kombinaciju ES File Explorera i ES Task Managera. Ova kombinacija je zauzimala malo prostora i obavila bi sve što se od nje traži.

Nakon što se uspješno etablirala kao kvalitetna aplikacija, kompanija se odlučila za prodaju. Prodali su svoju aplikaciju i stvari su se počele mijenjati. Prvo smo dobili integriran čistač smeća (koji nije upola kvalitetan i naporan je), a zatim su došle i reklame. No ono zbog čega sam odlučio izbrisati konačno ES File Explorer je “Charging boost”. Oooo da! ES File Explorer omogućuje i 20% brže punjenje vašeg uređaja.

Ako odlučite isprobati ovu opciju, dočekat će vas zamjenski ekran ispunjen reklamama. Naravno da se nikakvo punjenje pritom ne ubrza. No, nije da niste baš ništa dobili! Dobili ste još jedan zaslon za zaključavanje! Tako je, sada imate dva zaslona koja morate otključati želite li provjeriti novopristiglu poruku! Ovo je kap koja je prelila čašu.

Tužan završetak nekoć popularne i voljene aplikacije. Kao točku na i bih još mogao spomenuti da je ES File Explorer dobio i integriran internetski preglednik… da nije tužno, bilo bi smiješno.

ES-File-Explorer-2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.