Hotel Tesla Smart Stay u Beogradu – što o ovom ‘tehnološkom’ hotelu kaže Mihajlo Cakić, generalni menadžer

Fotografija članka: Hotel Tesla Smart Stay u Beogradu – što o ovom ‘tehnološkom’ hotelu kaže Mihajlo Cakić, generalni menadžer

Posjetili smo Tesla Smart Stay Hotel u Beogradu i porazgovarali smo sa generalnim menađerom hotela Mihajlom Cakićem o tehnološkom pristupu gostima hotela.

Oglas

Hotel Tesla – Smart Stay je hotel inovativnog dizajna, koji gostima nudi jedinstveno iskustvo boravka u Beogradu, a kako Mihajlo kaže  da je njihova filozofija zasnovana je na razumijevanju potreba gostiju, ispunjavanja njihovih želja i očekivanja. Boravak u hotelu Tesla – Smart Stay treba biti ugodno i nezaboravno iskustvo, bilo da je boravak u Beogradu radi razonode, na poslovnom putovanju ili na obiteljskom odmoru.

Tesla – ime koje je postalo sinonim za razmišljanje ispred svog vremena, nosi sa sobom prizvuk inovacije, kreativnosti i praktičnosti tako je i nas zanimalo gdje je tu došla tehnološka inovativnost do izražaja. Ovaj hotel je otvoren početkom ove godine, te se još neki noviteti polako uvode poput aplikacije koja će nam moći “ispričati” priču o svakoj tematskoj sobi. Tu su i razni gadgeti koji su dostupni na traženje kod recepcionera, a posebno se vole pohvaliti da su postavili ovih dana drugi po redu original Tesla punjač za električne automobile.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.