Što novo donosi ‘Hotel budućnosti’ doznali smo od Ivane Beli Oštarčević (Hrvatski Telekom)

Fotografija članka: Što novo donosi ‘Hotel budućnosti’ doznali smo od Ivane Beli Oštarčević (Hrvatski Telekom)

Novim uslugama za hotelijerstvo Hrvatski Telekom sasvim se priključio svjetskim trendovima predstavivši jedino hrvatsko cjelovito tehnološko rješenje za hotelijere.

Oglas

HT je pritom lansirao tri nove usluge za hotelijerstvo: Hotel PMS (Property Management System) razvijen u suradnji s Remarisom, mobilnu hotelsku aplikaciju u suradnji s Combisom i Hotel TV razvijen u suradnji s Cronexom. Točna evidencija potrošnje gostiju, brza i automatizirana prijava i odjava gostiju, automatizirani sustav vođenja internih i vanjskih rezervacija, mogućnost praćenja potrošnje materijala, trenutačni uvid u stanje domaćinstva i izvještaji o poslovanju samo su neke od prednosti novog PMS sustava.

“Intenzivno radimo na proširenju eko sustava usluga specijaliziranih za hotelijersku i turističku industriju uz najbolje partnere u regiji i najnaprednije tehnologije, pa hoteli koji koriste naše usluge ravnopravno posluju uz svjetske igrače”, ispričala nam je između ostaloga Ivana Beli Oštarčević, direktorica Odjela za ICT ponudu u HT-u.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.