Honor V10 stiže početkom iduće godine?

Fotografija članka: Honor V10 stiže početkom iduće godine?

Podbrand Huaweija, Honor, planira uvesti nasljednika ovogodišnjeg flagshipa, Honora 9, koji bi trebao sadržavati zasada još neslužbeni Kirin 970 čipset, početkom iduće godine.

Oglas

Budući da je aktualni model Honor 9 predstavljen u veljači ove godine, priča drži vodu, budući da bi prošlo otprilike godinu dana od predstavljanja prethodnika. Izvor informacije je navodno g. George Zhao, predsjednik Honora, koji ju je prenio na nedavno završenom IFA u Berlinu kada je govorio o planovima svoje tvrtke za 2018, gdje je također izjavio da će V10 dolaziti sa naprednim AI mogućnostima.

S obzirom da će njihov vlastiti čipset, Kirin 970,  sadržavati upravo te AI mogućnosti izravno na samom čipu, za pretpostaviti je da će V10 biti pogonjen upravo njime. S obzirom da su dosadašnji modeli također manje-više dobijali Kirinove flagship čipsetove (Honor 8 pogoni Kirin 950, dok Honor 9 pogoni Kirin 960), može se dapače reći da se 970 očekuje unutar Honora V10.

Ali, s obzirom da smo još mjesecima udaljeni od potencijalnog otkrivanja V10-ke, valja osluškivati za daljnje, podrobnije informacije, o kojima ćemo vas naravno izvještavati.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.