Honor Play Tab 2 predstavljen u dvije varijante sa Android Nougatom

Fotografija članka: Honor Play Tab 2 predstavljen u dvije varijante sa Android Nougatom

Honor, podbrend kineske kompanije Huawei, posljednjih je dana vrlo aktivan, a tome svjedoči i činjenica da je nakon predstavljanja Honor 6A smartfona srednje klase u svoju ponudu dodao još dva nova uređaja iz Honor linije.

Oglas

Ovoga je puta riječ o dva nova modela Honor Play Tab 2 tableta; jedan sa 8-inčnim IPS ekranom HD rezolucije te drugi sa IPS HD ekranom od 9.6 inča. Oba tableta se u svom radu oslanjaju na četverojezgreni Qualcomm Snapdragon 425 procesor sa radnim taktom od 1.4 GHz, dok njihovu softversku stranu pokriva Android 7.0 Nougat operativni sustav. Njihove fotografske mogućnosti uključuju 5 MP stražnju i 2 MP prednju selfie kameru, dok će za autonomiju ovih tableta brinuti baterija kapaciteta 4.800 mAh.

Po pitanju memorije postoje tri varijante Honor Play Tab 2 tableta. Wi-Fi varijanta će doći sa 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije, dok će LTE varijanta biti dostupna u kombinaciji sa 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije te u drugoj kombinaciji sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Svi modeli će memoriju moći proširiti MicroSD karticama, dok će LTE modeli imati i Dual SIM podršku. Osim toga opcije povezivanja kod svih modela uključuju i Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth v4.1, GPS/ A-GPS te Micro-USB port.

Što se cijena tiče Honor Play Tab 2 će se ovisno o modelu ili memorijskoj varijanti prodavati po cijeni u rasponu od 115 do 220 USD, a za sada nema informacija za koja će sve tržišta biti namijenjeni.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.