Honor Band A2 predstavljen sa OLED ekranom i senzorom otkucaja srca

Fotografija članka: Honor Band A2 predstavljen sa OLED ekranom i senzorom otkucaja srca

Honor je podbrend kineske kompanije Huawei koji se posljednjih dana odlučio osvježiti čitavu paletu svoji proizvoda, tako su nakon predstavljanja novih modela smartfona i tableta na red došle i pametne narukvice.

Oglas

Predstavljena pametna narukvica nosi naziv Honor Band A2 te je nasljednik prošlogodišnjeg Honor Band A1 modela. Glavna značajka sa kojom nova pametna narukvica dolazi je OLED ekran dijagonale 0.96 inča te senzor otkucaja srca, što Honor Band A2 čini mnogo boljom pametnom narukvicom u odnosu na prošlogodišnji model.

Honor Band A2 ima i uobičajene funkcije praćenja fitness podataka koje uključuju brojanje koraka, praćenje spavanja i podsjetnik na sjedenje. Osim toga Honor Band A2 narukvica dolazi sa IP67 certifikatom što joj garantira određenu otpornost na vodu i prašinu.

Ova pametna narukvica će se moći povezati sa uređajima koji rade na Android 4.4. ili novijem operativnom sustavu te na iOS 8.0 ili nekom novijem iOS operativnom sustavu. Kompanija navodi da je baterija Honor Band A2 narukvice sposobna za 9 dana autonomije ili čak 18 dana na standby načinu rada.

Honor Band A2 će se prodavati u Kini po cijeni od 30 USD počevši od 9. lipnja, a kupci će moći birati između crne, bijele, zelene ili crvene boje narukvice.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.