Honor 9 spreman za najavu

Fotografija članka: Honor 9 spreman za najavu

Huaweijev podbrend Honor spreman je predtavit svoj najnoviji flagship telefon, Honor 9. Trenutno Huawei vodi na kineskom tržištu, a Honor 9 može biti njegova prilika da ispravi ono što je pogriješio s P10.

Oglas

Izvješća kažu da će Honor 9 biti predstavljen 20. lipnja ili 21. lipnja. Pojavili su se nekoliko slika na kineskoj stranici KKJ i navodne specifikacije.

Postoji glasina da će Honor 9 imati dvije varijante s razlikama u veličini zaslona. Slike pokazuju da će Honor 9 imati dvostruku kameru baš kao i njegov bliski rođak, Huawei Mate 9. Tijelo izgleda sjajno sa svih strana. Na prednjoj strani nalazi se i senzor otiska prsta koji se nalazi na donjem okviru. Na prednjoj strani, Honor 9 će još imati 5,2 inčni 1080p zaslon.

Pod haubom se nalazi i 6 GB RAM-a te UFS 2.0 memorija za pohranu. Nema još izvješća o tome koliko će baterija biti velika. Stražnja strana sadrži kameru sa senzorom u boji od 22 megapiksela te crno-bijelim senzorom od 12 megapiksela, ali nema naznaka jesu li to Leica leća ili ne.

Vjerojatno će biti prvi konkurent nedavno lansiranom . Imajući u vidu činjenicu da Huawei nema svojih uređaja, Xiaomi bi se mogao uhvatiti u koštac s ozbiljnom konkurencijom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.