Huawei Honor 8: teaser otkriva skorašnje predstavljanje

Fotografija članka: Huawei Honor 8: teaser otkriva skorašnje predstavljanje

Huawei je trenutno treći najveći proizvođač smartfona u svijetu, a svoj nadolazeći uređaj Honor 8 promovira preko teaser kampanje.

Oglas

Ovaj teaser koji je kompanija službeno objavila ne otkriva mnogo o samom uređaju osim što ga naziva “beauty out of the ordinary” što bi mogli prevesti i kao „neobična ljepota“. Ovakav naziv donekle i ima smisla s obzirom da neki izvještaji iz Kine sugeriraju kako će ovo biti najljepši pametni telefon iz Honor serije do sada.

Za sada još nema službene potvrde kada će se ovaj pametni telefon predstaviti, iako prema službenom teaseru možemo zaključiti kako bi se to trebalo uskoro dogoditi.

Po pitanju hardverskih specifikacija još ništa nije službeno potvrđeno, no neslužbene informacije govore da će Honor 8 doći sa ekranom dijagonale 5.2 inča i FHD rezolucije. Tu bi trebalo biti i 4 GB RAM-a i baterija kapaciteta 3.200 mAh sa tehnologijom brzog punjenja.

Što se tiče fotografskih mogućnosti, očekuje se 8 MP prednja i dvostruka 12 MP stražnja kamera.

honor-8-teaser-01

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.