Homtom HT70 službeno sa baterijom od 10.000 mAh i 18:9 ekranom

Fotografija članka: Homtom HT70 službeno sa baterijom od 10.000 mAh i 18:9 ekranom

Homtom je proizvođač pametnih telefona od kojega u posljednje vrijeme nismo mnogo toga imali za vidjeti, no to se promijenilo s obzirom da vijesti o kompanijinom novom uređaju polako pronalaze put do medija.

Oglas

Kompanija Homtom je potiho, bez previše najava i pompe, predstavila novi pametni telefon sa ogromnom baterijom kapaciteta 10.000 mAh koji uz to dolazi sa solidnim specifikacijama te nekim modernim značajkama kao što je 18:9 ekran.

Na kompanijinim službenim stranicama može se vidjeti da Homtom HT70 dolazi sa 6-inčnim HD+ ekranom koji ima popularni 18:9 omjer slike te vrlo tanke rubove oko ekrana, gotovo da bi ga mogli nazvati “bezel-less” smartfonom. Veliki omjer ekrana i tijela utjecao je i na položaj senzora otiska prsta koji se smjestio na stražnji panel lijevo od kamere. Slično rješenje položaja senzora otiska prsta vidjeli smo i kod Samsung Galaxy S8/S8+ modela.

Glavna značajka HT70 pametnog telefona je bez sumnje njegova baterija kapaciteta 10.000 mAh koja podržava brzo punjenje preko Type-C 9C/3A brzog punjača te se može koristiti i za reverzibilno punjenje ostalih uređaja. Kao operativni sustav navodi se Android 7.0. Nougat. Ostatak specifikacija uključuje osmojezgreni MediaTek MT6750T procesor uparen sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne pohrane. Njegove fotografske mogućnosti uključuju dvostruku 16+5 MP stražnju kameru, dok na prednjem panelu leži 13 MP selfie kamera.

Više informacija o Homtom HT70 smartfonu možete saznati na kompanijioj službenoj .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.