Homgeek Digital Milligram Pocket Scale – minijaturna digitalna vaga jeftinija na TomTopu

Fotografija članka: Homgeek Digital Milligram Pocket Scale – minijaturna digitalna vaga jeftinija na TomTopu

Lutajući po webshopovima uvijek pronalazimo neke zanimljive sitnice koje nam mogu pomoći u svakodnevnom životu. Jedna od takvih je i ova džepna digitalna vaga, a koju smo po sniženoj cijeni pronašli na TomTop webshopu.

Oglas

Homgeek Digital Milligram Pocket Scale je vrlo korisna minijaturna vaga koja može imati širu primjenu, a koja je vrlo precizna i možete izmjeriti vrlo male količine “nečega” u čak 0,001 grama. Ovu vrlo praktičnu vagu pronašli smo na popularnom , gdje joj je cijena snižena u narednih mjesec dana.

Ova je minijaturna i vrlo precizna vaga je posebno dizajnirana za vaganje u djelićima miligrama, tako da možete vagati puno toga. Možete je npr. koristiti domu u kuhinji ili pak laboratoriju gdje je posebno zanimljiva jer je digitalna i kao što smo spomenuli može izvagati tisući dio grama zahvaljujući posebnom vrlo osjetljivom senzoru. Dakle, odlična je za precizno mjerenje bilo koje male količine hrane ili nekih drugih materijala.

Vaga se inače napaja s dvije standardne AAA baterije, a zaista je minijaturnih dimenzija od samo 11,5 x 6,5 x 3 centimetra, te je teška samo 70 grama. Kao što možete vidjeti na slici niže, vaga je tek nešto veća od kreditne kartice. Ako je ne koristite neko vrijeme, vaga će se sama ugasiti i tako produljuje trajanje baterije.

Rezultate mjerenja ćete vidjeti na ekranu s plavom osvijetljenom pozadinom na kojem se vidi pet brojki, a vrlo je prikladna i zato što može izmjeriti težinu u gramima, te u još pet drugih mjernih jedinica koje se koriste u različitim zemljama. Isto tako, vaga ima i poseban proziran poklopac koji dodatno može ukloniti bilo kakve vanjske utjecaje, a kako bi mjerenje bilo maksimalno precizno.

Ova se Homgeek Digital Milligram Pocket Scale precizna gramska vaga nalazi u prodaji na po vrlo povoljnoj cijeni od samo 12,99$, pa čak i ako kupite dvije nećete morati platiti porez.

Bogatu ponudu TomTop webshopa s brojnim smartfonima, tabletima, akcijskim kamerama, pametnim satovima i narukvicama te drugim gadgetima uvijek možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.