Hoće li nezgodan sistem OnePlus pozivnica konačno biti odbačen?

Fotografija članka: Hoće li nezgodan sistem OnePlus pozivnica konačno biti odbačen?

Svi se sjećamo kako je mlada kineska kompanija napravila veliki uspjeh sa svojim OnePlus One prvijencem, no osim super smartfona po odličnoj cijeni ova je kompanija ostavila traga još jednom ne tako pozitivnom značajkom.

Oglas

Naime, kako bi uspjeli zadovoljiti potrebe svojih korisnika to jest kako bi na vrijeme proizveli dovoljno OnePlus One pametnih telefona kompanija je uvela slavni sistem pozivnica. Istu je strategiju kompanija zadržala i za svoja slijedeća dva modela: i smartfone, što je kod mnogih fanova i kupaca izazvalo poprilično neslaganje i nezadovoljstvo, jer su se mnogi htjeli što prije „dočepati“ svog OnePlus pametnog ljubimca.

Zatim je prije otprilike četiri mjeseca glavni izvršni direktor kompanije OnePlus, Carl Pei, spomenuo kako će kada je riječ o nadolazećem OnePlus 3 flagshipu kupci biti tretirani kroz „bolji kupovni proces“, ali nije točno naveo o čemu se radi. No, nedavno je na Twitteru objavio pitanje: „Tko se raduje povratku pozivnica?“ – što je vrlo vjerojatno bilo retoričko pitanje na koje se unaprijed zna odgovor. Dakle, tko bi od kupaca htio da se taj sistem nastavi te oteža nabavu željenog pametnog telefona. Pretpostavljamo da je u ovom slučaju Carl Pei bio sarkastičan te je zapravo ovim pitanjem na šaljiv način nagovijestio kako je sistem pozivnica stvar prošlosti.

Osim toga, Carl Pei je komentirao i kvalitetu izrade OnePlus 3 flagshipa te je izjavio „Ovo je mnogo bolji osjećaj u ruci nego OnePlus One slučaju!“. Dakle nadamo se kako će nasljednik OnePlus 2 smartfona biti bolje dizajniran, kvalitetnije izrađen, ali naravno i opremljen jačim i boljim hardverom – a prema za sada točno će tako i biti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.