Hitachi DZ-BD7HA kamkoder s tvrdim i Blu-ray diskom

Racunalo.com foto

Radi se o dva modela HD kamkodera koji su u neku ruku hibridi, jer za pohranu podataka koriste dva medija – tvrdi disk i prazne Blu-ray diskove. Model Hitachi DZ-BD7HA može pohraniti do 4 sata video zapisa u HD 1920×1080 HX modu vrlo visoke kvalitete, za što je predviđen tvrdi disk od 30GB. Dodatni prostor može se dobiti snimanjem preko Blu-ray uređaja u HS modu (1440×1080), u kojem se može pohraniti do 8 sati kvalitetnog video zapisa.
Zanimljivo je kako uređaj može “preseliti” zapis s tvrdog diska na Blu-ray ili DVD disk bez spajanja na računalo. Sjajno, zar ne? Od ostalih tehnikalija spomenimo 10x zoom, HDMI i komponentni video izlaz, ugrađeni interaktivni vodič za jednostavnije snalaženje po menijima, te slikovni senzor od 5.3 MP-a.Ukoliko vam ne treba tvrdi disk, nego više volite SD kartice, tada ćete se odlučiti za model Hitachi DZ-BD70A.
Oba kamkodera pojavit će se na tržištu u listopadu ove godine, po cijeni od 1299$ za model bez tvrdog diska, odnosno 1499$ za model s tvrdim diskom.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.