Hisense H10 je novi selfie kralj sa 20 MP prednjom kamerom 

Fotografija članka: Hisense H10 je novi selfie kralj sa 20 MP prednjom kamerom 

Mnogim je korisnicima savršena selfie fotografija jedan od najvažnijih elemenata dobrog pametnog telefona, a toga je svjesna i kompanija Hisense inače poznatija po proizvodnji TV uređaja.

Oglas

Slijedeći trendove današnjice Hisense se kao kompanija odlučio profilirati ne samo kao proizvođač elektronike, već i kao proizvođač pametnih telefona, a kompanijin najnoviji uradak je smartfon koji dolazi sa 20 MP prednjom selfie kamerom koja za savršenu fotku donosi i bljeskalicu.

Brojevi megapiksela sve se više povećavaju na selfie kamerama i to u toj mjeri da neki modeli čak imaju prednje kamere sa više megapiksela od glavnih stražnjih kamera. Tako je i ovdje slučaj, jer  Hisense H10 raspolaže 12 MP Sony IMX386 kamerom koja se zajedno sa senzorom otiska prsta smjestila na stražnjem panelu ovog smartfona.

Hisense H10 dolazi sa 5.5-inčnim ekranom 1080p rezolucije te sa Qualcomm Snapdragon 430 procesorom uparenim sa 4 GB radne i 64 GB interne memorije. U metalno kućište debljine samo 7.2 milimetra smjestila se baterija kapaciteta 3.500 mAh koja bi trebala biti dovoljna za cijeli dan autonomije s obzirom na energetski štedljivu Snapdragon 430 mobilnu platformu.

Kao operativni sustav naveden je Android 7.1 Nougat povrh kojega se nalazi kompanijino Vision korisničko sučelje. U paketu je jedan zvučnik, Micro USB port te audio utor, a ovaj će smartfon biti dostupan za prodaju u plavoj, srebrnoj, crnoj i ružičastoj boji po cijeni od nekih 339 američkih dolara.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.