HiBot NEW ACM-R5H snake roboti – bojite li se zmija? :)

Fotografija članka: HiBot NEW ACM-R5H snake roboti – bojite li se zmija? :)

Možete li ovo gledati bez nelagode?

Oglas

Što kažete na robote sa prednostima zmija? Mi mislimo da je ovo uistinu inovacija koja bi se mogla jako dobro odraziti na tržištu i stvarno ima potencijala. Snake robot je zasnovan na ideji biomimikrije, novog dijela znanosti koji kombinira inženjerstvo, dizajn i biologiju. Također posjeduje nevjerojatne mogućnosti te ga pokreću posebne aplikacije o kojima će se ubrzo više znati i govoriti. Posjeduje ugrađenu kameru i napravljen je sa idejom da ljudima olakša “gadne” poslove te smanji ugrožavanje života. Kućište je zatvoreno i otporno na vodu. Također, može poslužiti za dohvaćanje teško dostupnih mjesta kojima klasični roboti ne mogu pristupiti.

Ovakve vrste robota su zamišljene za pomoć u manje zahtjevnim operacijama te za pomoć pri arheološkim istraživanjima. Snake roboti nisu samo interesantni, već nam nude priliku da detaljnije istražimo naš svijet i poboljšamo kvalitetu života.

Preporučamo da pogledate video koji detaljnije opisuje mogućnosti i potencijal ovog robota:

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.