HGK online baza EU projekata od sada dostupna poduzetnicima

Fotografija članka: HGK online baza EU projekata od sada dostupna poduzetnicima

Kako bi poduzetnicima pružila pomoć i olakšala dobivanje sredstava iz fondova Europske Unije, Hrvatska gospodarska komora, izradila je online bazu EU projekata.

Oglas

Naime, kvalitetno napisan projekt preduvjet je za dobivanje sredstava iz fondova Europske Unije, a pisanje projekata posao koji zahtijeva dobro poznavanje detalja i specifičnih procedura.

Baza sadrži oko 500 uspješnih projekata iz različitih područja te je moguće pronaći konzultanta prema individualnim potrebama i tematikom različitih projektnih ideja. Iskustvo koje su članovi Zajednice poslovnih savjetnika stekli u pripremi i provedbi projekata u pretpristupnom razdoblju može značajno doprinijeti poduzetnicima u pripremi za korištenje sredstava EU fondova u narednom razdoblju.

Hrvatska gospodarska komora na svojim stranicama pokrenula je Bazu EU projekata poslovnih savjetnika s ciljem približavanja usluga poslovnih savjetnika. Baza projekata namijenjena je prije svega onim potencijalnim korisnicima EU fondova koji nemaju vlastitih kapaciteta za izradu projektne aplikacije. Stoga, svatko tko se planira prijaviti za dobivanje sredstava iz fondova Europske Unije, a nije u mogućnosti samostalno napraviti projekt, može slobodno pretražiti našu bazu, pregledati dosadašnje projekte pojedinih poslovnih savjetnika i na jednostavan način izabrati stručnjaka prema svojim potrebama.
– Ružica Gelo, direktorica Sektora za međunarodne odnose HGK

Baza je dostupna već sada na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.