Hewlett Packard nositelj priznanja Trusted Brands Hrvatska 2011

Fotografija članka: Hewlett Packard nositelj priznanja Trusted Brands Hrvatska 2011

Istraživanje vezano za povjerenje pojedinim robnim markama provedeno je tijekom rujna i listopada 2010. godine u organizaciji britanske agencije Wyman Dillon iz Bristola.

U istraživanju, čiji su rezultati u utorak predstavljeni u HGK, sudjelovalo je više od 33.000 Europljana, stanovnika Austrije, Belgije, Češke, Finske, Francuske, Hrvatske, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, Poljske, Portugala, Rumunjske, Rusije, Slovenije, Švedske i Švicarske.

U Hrvatskoj su u anketi sudjelovale 1.022 osobe, dok su nagrade za brendove kojima Hrvati najviše vjeruju ove godine dobili 21 domaći i 13 stranih brandova među kojima je i Hewlett-Packard.

HP je već 11 godina broj jedan u prodaji računala u Hrvatskoj.  Prema podacima IDC-a HP je u 2010. godini u segmentu računala  imao tržišni udio od 34,6%, što s obzirom na udio iz 2009. godine porast od 2,7%. Prema tim podacima HP u odnosu na prvog sljedećeg konkurenta drži dvostruko veći tržišni udio.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.