Heroji digitalnog doba – uključite se i glasujte za heroje malog poduzetništva!

Fotografija članka: Heroji digitalnog doba – uključite se i glasujte za heroje malog poduzetništva!

Natječajem „Heroji digitalnog doba“ Vipnet želi potaknuti i nagraditi vlasnike obrta i malih poduzeća koji doprinose razvoju gospodarstva u Hrvatskoj.

Oglas

Ove je godine naglasak na primjeni digitalnih alata u poslovanju, a za svog heroja mogu glasati i građani putem web stranice .

Vipnetovi „Heroji digitalnog doba“, natječaj za male poduzetnike u Hrvatskoj, ušao je danas u veliko finale koje traje do 14. svibnja 2017. u kojemu će od deset odabranih finalista biti odabrano tri pobjednika koji će osvojiti vrijedne nagrade: sudjelovanje u promotivnoj kampanji Vipneta, edukaciju ili poslovno savjetovanje, izradu profesionalnih fotografija i video sadržaja te mobilni uređaj.

Tri pobjednika će do 14. svibnja odabrati stručni žiri, dok u istom razdoblju svi građani Hrvatske mogu putem glasovati za svog favorita, a finalist koji dobije najviše glasova građana dobiva „Nagradu publike“, odnosno mobilni uređaj. Svi oni koji ostave svoj glas za nekog od finalista dobit će, putem prijavljene mail adrese, kuponski kod koji će moći iskoristiti kao popust pri kupnji u Vip centrima. Imena tri pobjednika natječaja kao i dobitnika „Nagrade publike“ bit će 15.5.2017. objavljeni na web stranici .

Odabranih 10 finalista dolaze iz različitih djelatnosti poput ugostiteljstva i turizma, proizvodnje, poljoprivrede i uslužne djelatnosti iz različitih regija Hrvatske a tko su oni doznajte na .

Digitalni promotivni alati u poduzetništvu su od velikog značaja, a toga su svjesni i mali poduzetnici u Republici Hrvatskoj. Anketa na Vipnetovoj službenoj stranici pokazala je kako čak 80% ispitanih tvrtki koristi minimalno jednu od digitalnih usluga, a među najčešće korištenima su aplikacije za komunikaciju u svakodnevnom radu poput WhatsAppa, Vibera i Skypea, kao i web i Facebook stranica tvrtke te online kontakt s korisnicima. Polovica ispitanih će u poslovanju tvrtke u sljedećih 12 mjeseci početi koristiti neke digitalne usluge koje ne koriste dosad, od čega najviše web stranicu tvrtke, Facebook te digitalno / online oglašavanje (Google ads, Facebook ads, banneri).

Detaljnije informacije o natječaju i načinu glasovanja saznajte na i glasujte za svog favorita.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.