Hena Digital MID-1107CM Android 4.0 tablet – još jedan s cijenom ispod 100$

Fotografija članka: Hena Digital MID-1107CM  Android 4.0 tablet – još jedan s cijenom ispod 100$

Trenutno je na testiranju u FCC agenciji (Federal Communications Commision). Za one koji ne znaju, Federal Communications Commission (FCC) je nezavisna agencija američke vlade koja između ostalog odobrava zadovoljava li pojedini elektronski uređaj američke zakone kako bi se prodavao na tamošnjem tržištu.

A što donosi ovaj jeftini tablet. U prvi tren bismo pomislili kako je to neki škart, ali na drugi baš i nije. Hena MID-1107CM ima kapacitivni ekran od 10,1 inča i rezolucije 1024×600 točaka, Boxchip A10 Cortex A8 procesor na 1GHz, te 1GB RAM-a. Za pohranu podataka na raspolaganju je od 4GB do 16GB, a tu je i microSDHC memorijsko proširenje, WiFi, HDMI izlaz, USB 2.0 ulaz, mikrofon i VGA kamera.

Sve ovo ne zvuči uopće loše, a ako tome još dodamo da omogućuje 1080p HD video playback, tada je slika još bolja. Slabija strana je baterija koja će izdržati tek 3 i pol sata gledanja HD videa, odnosno 4, pol sata surfanja po Internetu, odnosno 13 sati slušanja glazbe.

Ali ok, sve to ćete dobiti u Hena MID-1107CM tabletu za manje od 100$. Pa si mislite… ako smo vas zainteresirali, detaljnije o ovom tabletu potražite na , ima materijala i na engleskom jeziku :)

Hena Digital MID-1107CM  Android 4.0 tablet - još jedan s cijenom ispod 100$

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.