Headfoams slušalice za klince od tri godine na dalje – gotovo neuništive

Fotografija članka: Headfoams slušalice za klince od tri godine na dalje – gotovo neuništive

Želi li vaše dijete slušati neku svoju glazbu ili priču a vi ste morate završiti neki posao ili ste previše umorni da vam kroz kuću odjekuju zvuci dječjih pjesmica iz crtića ili pjesme iz vrtića , nabavite im Headfoams netoksične slušalice kompanije MarBlue.

Oglas

Headfoams slušalice imaju ograničen obujam zvuka na maksimalni volumen 85 decibela za zaštitu dječjeg sluha, a dovoljno su otporne da mogu preživjeti rukovanje i trogodišnjaka. Mogli bi reći, gotov neuništive.

Headfoams slušalice za klince od tri godine na dalje - gotovo neuništive  01

Headfoams slušalice za klince od tri godine na dalje - gotovo neuništive  03

Proizvedene su od materijala uobičajenih za slušalice (plastike, metal dijelova i mehanički elementi) ali se u cijelosti sastoje od EVA pjene. Materijal se inače koristi u proizvodnji sintetskog plutenog čepa i sandala. Dovoljno je mekan, podatan, ne može se lako slomiti i vrlo je ugodan na dodir s vanjskom stranom ušne školjke.

Headfoams slušalice za klince od tri godine na dalje - gotovo neuništive  05
Iako imaju ograničen volumen, kvaliteta zvuka je odlična. Dovoljno je koncizan, jasan i dubok. Cijena slušalicama je . Dostupne su u tri boje: ljubičastoj, plavoj i narančastoj.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.