Happy Father’s Day – zgodni pokloni za očeve nalaze se na TomTop webshopu

Fotografija članka: Happy Father’s Day – zgodni pokloni za očeve nalaze se na TomTop webshopu

Kao što ćete i sami moći vidjeti na posebnoj Happy Father’s Day, akcijskoj stranici za tatice, svima je dostupan kuponski kod koji će sniziti cijenu svih proizvoda. Pronašli smo je na TomTop webshopu.

Oglas

Posebna akcijska stranica za očeve, , omogućuje vam jeftiniju kupovinu – samo upišete kuposki kod  “FATHER2017” i cijene se spuštaju za 8%. Na ovoj ćete akcijskoj stranici pronaći brojne zanimljive gadgete, smartfone i pametne satove, zvučnike i akcijske kamere, zaista ima svega.

Proizvodi su grupirani po kategorijama i skladištima, a kako bi se lakše snalazili u ponudi. Primjerice, nama je za oko zapela Andoer V1 360° panoramska Wi-Fi kamera koju možete montirati i na bicikl te snimati svijet oko sebe. Kamera je od 16 MP, a senzor je Sony IMX179 tako da će i fotke i video biti na visini. Naravno, podržani su razni modovi snimanja, na vama je da odaberete onaj koji vam najbolje odgovara.

Cijena joj je samo 65,99$. Dodatne detalje potražite na . Ne zaboravite upisati kuponski kod :)

Na akcijskoj stranici za očeve proizvodi su grupirani u High-Tech te Home& Outdoor, a druga podjela je po skladištima u Americi, Njemačkoj i Ujedinjenom Kraljevstvu, za svaku postoji i poseban kuponski kod. Uglavnom prošvrljajte malo po stranici i pogledajte sve što vas zanima, bar vas to ništa ne košta :)

Zaboravili ste gdje? Na stranici, naravno :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.