Hannes Ametsreiter novi predsjednik Uprave mobilkoma austria

Fotografija članka: Hannes Ametsreiter novi predsjednik Uprave mobilkoma austria

Hannes Ametsreiter novi predsjednik Uprave mobilkoma austria

Hannes Ametsreiter i dalje ostaje predsjednik Uprave Telekoma Austria (fiksnog dijela Telekom Austria Grupe). Ametsreiter će voditi Telekom Austria Grupu s Hansom Tschudenom, zamjenikom predsjednika Uprave i financijskim direktorom koji je na tim funkcijiama već od ranije.

"Imenovanjem Hannesa Ametsreitera Nadzorni odbor je jednoglasno odabrao jednog od međunarodno najuglednijih rukovoditelja iz područja telekomunikacija. Bogato iskustvo kao i njegova stručnost i vrlo dobro poznavanje nacionalnog i međunarodnog sektora su idealne kvalifikacije koje potvrđuju izbor Hannesa Ametsreitera za mjesto predsjednika Uprave. Njegovim imenovanjem je zajamčena besprijekorna provedba postojeće strategije tvrtke. Imam potpuno povjerenje u tim, Hannesa Ametsreitera i Hansa Tschudena i uvjeren sam da će rukovoditi Telekom Austria Grupom u korist svih njezinih sudionika", izjavio je Peter Michaelis, predsjednik Nadzornog odbora Telekom Austria Grupe.

Ametsreiter je početkom 2009. godine imenovan predsjednikom Uprave Telekoma Austria (fiksnog segmenta Telekom Austria Grupe), a bio je i direktor marketinga mobilkoma austria od 2001. godine.

"Zajedno s kolegom Hansom Tschudenom, radujem se daljnjem provođenju naše strategije u skladu s kriterijima koji su nedavno utvrđeni", komentirao je Hannes Ametsreiter, novoimenovani predsjednik Uprave Telekom Austria Grupe.

Hannes Ametsreiter novi predsjednik Uprave mobilkoma austria

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.