Hammerhead VR ABE – grozno horor 3D virtualno iskustvo!

Fotografija članka: Hammerhead VR ABE – grozno horor 3D virtualno iskustvo!

3D VR (Virtual Reality) je nešto što će se vrlo brzo razvijati na dva područja – 3D gamingu i 3D filmovima. Zanimljiv trailer (ili bolje rečeno grozan!) kako bi to moglo izgledati donosi Hammerhead VR ABE.

Oglas

Kada već govorimo o filmovima, 3D se već odavno koristi i to nije nešto novo. No, razvojem VR naočala i druge opreme dobit ćete jednu potpuno novu dimenziju koju ćete puno dublje osjetiti. Ako to preslikamo na horor filmove koji su sami po sebi emocionalno vrlo intenzivni, samo možete zamisliti što bi se tu moglo događati.

A tko je ABE VR? To je jedan krvožedni robot koji vas je prikovao za ležaljku i na vama će raditi “nešto”. S obzirom na sadržaje koje ćete vidjeti u nastavku oni su dobili klasifikaciju 15+ (stariji od 15 godina). Nova tehnologija dane nove mogućnosti, a ABE VR je jedan od prvih filmova koji je posebno napravljen za VR okružje.

Hammerhead VR je razvio ovaj zanimljiv koncept koji se temelji na nagrađivanom kratkometražnom SF filmu “ABE”, a kojeg potpisuje Rob Mclellan.

Prvo pogledajte pravi film. Radnja filma se temelji na robotu koji… najbolje je reći s kojim nešto nije u redu. Ima neka kriva razmišljanja, netko ga je nakljukao krivim podacima, a u potrazi za ljubavlju pokušat će “popraviti” svoju kreatoricu…

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

A sada kako bi to moglo izgledati u 3D VR svijetu. , kompanija koja je kreirala ABE VR, koristi poznati Unreal Engine, a kako bi ovu priču oživjela u virtualnoj stvarnosti. Naravno, ne možemo vam to najbolje prikazati na ovaj način, ali shvatit ćete o čemu se radi… :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.