HAKOM: u rad puštena nova aplikacija e-pravo puta

Fotografija članka: HAKOM: u rad puštena nova aplikacija e-pravo puta

U sklopu vlastitog programa razvoja elektroničkog poslovanja HAKOM nastavlja poslovnu politiku približavanja korisnicima i omogućavanja bržih i jeftinijih načina pribavljanja određenih dokumenata.

Oglas

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) u sklopu vlastitog programa razvoja elektroničkog poslovanja pod nazivom “e-Agencija”, nastavlja s razvojem i unaprjeđenjem internetskih usluga. Podržavajući i aktivno provodeći opći stav potrebe daljnje i kontinuirane informatizacije društva u cjelini, HAKOM je omogućio svojim korisnicima podnošenje zahtjeva elektroničkim putem za utvrđivanje infrastrukturnog operatora i visine naknade za pravo puta.

HAKOM, kao pravno tijelo s javnim ovlastima u području elektroničke komunikacijske infrastrukture i druge povezane opreme, izdaje potvrdu o pravu puta temeljem Zakona o elektroničkim komunikacijama i Pravilnika o potvrdi i naknadi za pravo puta. Usluga ˝e-pravo puta˝ omogućuje HAKOM-ovim korisnicima elektroničko podnošenje zahtjeva za izdavanje potvrde o pravu puta i izračunu visine naknade za pravo puta, čime se korisnicima olakšava popunjavanje i podnošenje zahtjeva te znatno ubrzava sam postupak izdavanja potvrde.

Aplikacija je dostupna na HAKOM-ovoj internetskoj stranici i može joj se pristupiti putem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.