HAKOM objavio javni natječaj za dio Slavonije pogođenu poplavama

Fotografija članka: HAKOM objavio javni natječaj za dio Slavonije pogođenu poplavama

HAKOM objavio javni natječaj za dodjelu državnih potpora za razvoj širokopojasnog pristupa internetu na područjima u jugoistočnoj Slavoniji pogođenim poplavama.

Oglas

Nakon uspješnog završetka pet natječaja i dodjele potpora u iznosu preko 38 milijuna kuna nastavlja se HAKOM-ov Program razvoja interneta i širokopojasnog pristupa internetu. Novim natječajem želi se izgraditi potrebna infrastruktura za pristup širokopojasnom internetu za ciljane korisnike na poplavljenim područjima jugoistočne Slavonije.

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) danas je objavila šesti u nizu javni natječaj za dodjelu državnih potpora za izgradnju potrebne elektroničke komunikacijske infrastrukture za brzi razvoj širokopojasnih mreža. Natječaj je objavljen u sklopu HAKOM-ovog Programa razvoja interneta i širokopojasnog pristupa internetu na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima, a njime se želi izgraditi potrebna infrastruktura za ciljane korisnike poput domova zdravlja, školskih i drugih ustanova javne vlasti. Potpore se nude za tridesetak ciljanih korisnika na području jugoistočne Slavonije („Cvelferija“), koje je u svibnju ove godine pogodila katastrofalna poplava.

Sve zainteresirane fizičke i pravne osobe mogu zatražiti natječajnu dokumentaciju slanjem zahtjeva na adresu elektroničke pošte potpore@hakom.hr s nazivom predmeta (Subject) „Zahtjev za natječajnom dokumentacijom – šesti krug“. Krajnji rok za predaju ponuda je 15. rujna 2014., kada je i javno otvaranje ponuda.. Odluka o dodjeli potpora bit će objavljena do 3. listopada 2014.

Sve informacije o Programu razvoja interneta i širokopojasnog pristupa internetu na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima dostupne su putem HAKOM-ovih internetskih stranica na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.