HAKOM na Facebook društvenoj mreži – novi kanal za komunikaciju

Fotografija članka: HAKOM na Facebook društvenoj mreži – novi kanal za komunikaciju

Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) uspostavila je novi kanal komunikacije s građanima i ostalim zainteresiranim javnostima otvaranjem vlastite stranice na Facebooku, vodećoj društvenoj mreži na internetu i vrlo popularnom sredstvu za online komunikaciju u Hrvatskoj. Agencija će putem stranica građanima i svima zainteresiranima osigurati brz i relevantan izvor informacija o stanju, trendovima, novostima i promjenama na tržištima poštanskih usluga i elektroničkih komunikacija. Stranice će također služiti i kao mjesto na kojem korisnici mogu pronaći odgovore na najčešća pitanja o pravima i obvezama u sklopu korištenja poštanskih usluga i usluga elektroničkih komunikacija te postavljati upite i dobivati savjete za postupanje u konkretnim situacijama i slučajevima.

„Gotovo milijun i pol korisnika Facebook mreže u Hrvatskoj daje izuzetan značaj ovom suvremenom komunikacijskom kanalu. Samim time je prirodno da HAKOM, koji je nadležan za regulaciju tržišta elektroničkih komunikacija u Republici Hrvatskoj, i sam bude aktivan dio te zajednice koju svojim radom zastupa te na taj način doprinese povećanju njene vrijednosti“, istaknuo je Miljenko Krvišek, predsjednik Vijeća HAKOM-a.

Facebook društvenom mrežom svakodnevno se koristi trećina stanovništva Republike Hrvatske, odnosno skoro 70 posto građana koji se služe internetom. Korištenje je ravnomjerno zastupljeno među muškarcima i ženama od kojih se 74 posto nalazi u dobnoj skupini između 18 i 44 godine. HAKOM-ove Facebook stranice su dostupne putem internetske adrese .

HAKOM na Facebook društvenoj mreži - novi kanal za komunikaciju

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.