HAKOM: četiri ponude za razvoj širokopojasnih mreža na javnom natječaju

Fotografija članka: HAKOM: četiri ponude za razvoj širokopojasnih mreža na javnom natječaju

HAKOM je zaprimio četiri ponude na javnom natječaju za dodjelu potpora za razvoj širokopojasnih mreža na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima.

Oglas

Istekom roka za dostavu ponuda na javni natječaj za dodjelu državnih potpora za brzi razvoj širokopojasnih mreža na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima, a koji se nedavno produljio do 20. kolovoza, HAKOM je zaprimio četiri ponude od tvrtki VIPnet, HT, VVISP i H1 Telekom. Odluku o dodjeli potpora donijet će Vijeće HAKOM-a najkasnije do 28. rujna 2012. godine, a  o čemu će se javnost pravovremeno obavijestiti.

HAKOM-ov Program razvoja interneta i širokopojasnog pristupa internetu na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima predviđa potpore za čitav lanac vrijednosti koje čine širokopojasni ekosustav: brzu mrežu, razvoj usluga i aplikacija te prateću telekomunikacijsku opremu.

Više o  Programu razvoja interneta i širokopojasnog pristupa internetu na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima dostupno je putem interneta na adresi .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.