HAKOM: 2. krug javnog natječaja za dodjelu državnih potpora za razvoj širokopojasnih mreža

Fotografija članka: HAKOM: 2. krug javnog natječaja za dodjelu državnih potpora za razvoj širokopojasnih mreža

Nakon uspješnog završetka prvog kruga i dodjele gotovo 14 i pol milijuna kuna sredstava, nastavlja se HAKOM-ov Program razvoja interneta i širokopojasnog pristupa internetu na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima.

Oglas

Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) objavila je danas javni natječaj za dodjelu državnih potpora za izgradnju potrebne elektroničke komunikacijske infrastrukture za brzi razvoj širokopojasnih mreža na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i na otocima u sklopu Programa razvoja interneta na spomenutim područjima. Potpore će osigurati HAKOM.

Sve zainteresirane fizičke i pravne osobe mogu zatražiti natječajnu dokumentaciju slanjem zahtjeva na adresu elektroničke pošte s nazivom predmeta (Subject) „Zahtjev za natječajnom dokumentacijom – drugi krug“.

Krajnji rok za predaju ponuda je 23. svibnja 2013. godine. Svi upiti za dodatnim informacijama i pojašnjenjima u međuvremenu se do 15. veljače mogu slati na istovjetnu adresu (). Na sve će se upite odgovoriti najkasnije do 8. ožujka 2013. godine, nakon čega slijedi javno otvaranje ponuda 23. svibnja, s početkom u 13 sati.

Sve informacije o Programu razvoja interneta i širokopojasnog pristupa internetu na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima dostupne su putem HAKOM-ovog internetskog portala na adresi .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.