Haier XShuai ShuaiXiaoBao – vrhunski robot čistač na Geekbuying webshopu

Fotografija članka: Haier XShuai ShuaiXiaoBao – vrhunski robot čistač na Geekbuying webshopu

Novi robotski čistač ima sustav čišćenja u pet koraka, odnosno tri načina čišćenja. Haier XShuai ShuaiXiaoBao je vrlo zanimljiv robo čistač s brojnim tehnološki naprednim funkcijama.

Oglas

Kao što smo spomenuli, ovaj robotski čistač ima sustav čišćenja u 5 koraka. Kućište je bolje dizajnirano tako da se efikasnost čišćenja povećava za 38%, a samo čišćenje se sastoji iz pet komponenti među kojima je i brisanje, usisavanje i čišćenje, a što detaljnije možemo vidjeti na slikama niže. S lakoćom će usisati prašinu, kosu, papir i drugu nečistoću. Možete ga pronaći u prodaji na .

Zahvaljujući potpuno novoj navigacijskoj tehnologiji, Haier XShuai ShuaiXiaoBao robot čistač će s lakoćom krstariti po vašem domu i čistiti različite površine. Možete odabrati jedan od tri načina čišćenja – u obliku slova Z, kružno čišćenje i rubno čišćenje. Koji god program odaberete, robot čistač će odraditi svoj posao.

Čistač ima i pametni sustav daljinskog upravljanja, a zgodno je što ga možete kontrolirati preko Huiba aplikacije. Tako ga možete uključivati i isključivati, postavljati različite programe za čišćenje, kao i pratiti tijek čišćenja. Zgodno je i što ima dva moda punjenja baterije, automatsko i manualno. Kada se kapacitet baterije spusti ispod 20%, robot automatski kreće ka punjaču. Inače, baterija je od 2200 mAh, a izdržat će do 2 sata čišćenja.

Jedna od zgodnih karakteristika je i što se može “penjati” i čistiti ukošene površine i do 15 stupnjeva. Isto tako, samo povezivanje s aplikacijom omogućuje i podešavanje korisničkih kontrola, a zgodne su i SMS poruke koje vas podsjećaju kako ga trebate uključiti ili nešto drugo. Ili samo sve stavite na automatiku i neka se odluči sam.

Haier XShuai ShuaiXiaoBao može čistiti sve vrste površina – pločice, beton, cement, parket, laminat, tepihe raznih vrsta i visina. Dolazi u crnoj i bijeloj boji, koristi HEPA filtere. Naravno, izbjegava prepreke, a ugrađena HD kamera i 2 Watta omogućuju i neke zanimljive komunikacijske mogućnosti, što opet možete vidjeti na slikama.

Novi se i vrlo zanimljivi Haier XShuai ShuaiXiaoBao robot čistač nalazi u prodaji na , a gdje ćete pronaći i sve dodatne informacije. Slobodno možemo reći kako je ovo vrh ponude u ovoj kategoriji tako da ga slobodno možemo i preporučiti, a koliko vidimo trenutno se prodaje i po sniženoj cijeni.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.