Hacklanje – nagradni natječaj u programiranju

Fotografija članka: Hacklanje – nagradni natječaj u programiranju

Novi hackathon natjecateljima osim dobre zabave i pokazivanja svojih programerskih vještina nudi novčanu nagradu i poslovne prilike.

Oglas

Natjecanje u  ide pod heštegom #HACKLANJE održava s se od 19. do 20. svibnja 2017. Cilj je u 24 sata smisliti najbolje riješenje uz pomoć ekipe do 4 osoba.

Teme će biti objavljene na početku #HACKLANJA, a obuhvatit će: Web aplikacije, Mobilne aplikacije, Virtual Reality, Augumented Reality, Big Data, Artificial Intelligence, Deep Learning, On-demand technology, Blockchains…

Sudjelovanje je besplatno, a osigurani su hrana i piće te možete osvojiti glavnu nagradu od 20.000 kn ili drugu i treću nagradu od 8.000 kn, odnosno 4.000 kn. Potrebno je osigurati vlastito računalo za rad i nema ograničenja što se tiče tehnologija i programskih jezika.

Ako misliš da možeš okupiti pametnu i učinkovitu ekupi, požuri, jer su prijave do 15.5.2017. Za više informacija i prijavu klikni i pokaži tko je 1337 h4x0R.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.