Hack it! hackathon Hrvatskog Telekoma početkom studenog

Fotografija članka: Hack it! hackathon Hrvatskog Telekoma početkom studenog

Iako su prijave završile, dobro je znati kako i Hrvatski Telekom ima svoje hackaton natjecanje, a koje će se održati od 4-5. studenog pod nazivom Hack It!I i s vječnim pitanjem – što je starije, kokoš ili jaje… :)

Oglas

Ako ste se već prijavili, tada znate kako možete osvojiti 20.000 kuna. Za to ćete morati prezentirati ideje iz područja komunikacija, proširene stvarnosti (AR – Augmented Reality), virtulane stvarnosti (VR – Virtual Reality) ili umjetne inteligencije (AI – Artificial Intelligence).

Hack it! hackaton organiziraju Hrvatski telekom i startup inkubator hub:rau, a kao i inače na ovakvim natjecanjima u 24 sata morate realizirati svoju ideju koja vam se vrti u glavi, a to je kako promijeniti digitalni svijet i komunikacije, naravno na vaš način. Nagrade su vrijedne, isplati se potruditi.

Cijela će se priča održavati u zagrebačkom Parku Stara Trešnjevka, gdje će developeri i programeri odnosno svi zainteresirani iz područja poslovanja, dizajna i marketinga pokazati svoje umijeće.

Mi smo nešto o tome saznali na , a sve dodatne detalje možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.