Hack A City – prijavite svoj tim i razvijte svoje Smart City ideje

Fotografija članka: Hack A City – prijavite svoj tim i razvijte svoje Smart City ideje

Prijave na zagrebački hackathon Hack A City su otvorene do 1. lipnja, a možete osvojiti novčane i druge nagrade.

Oglas

Hackacity je hackathon koji će se 2. i 3. lipnja 2017. održati diljem svijeta. Cilj događaja je isporučiti Smart City rješenje za povećanje kvalitete života u gradovima uz korištenje baza otvorenih podataka koji će putem FIWARE platforme biti osigurani svim sudionicima Hackacity-a.

Hackacity se održava treću godinu zaredom, a Zagreb je prvi grad ovog dijela Europe uključen u ovu priču. Zagrebački hackathon bavi se temom urbane mobilnosti, no za sve one koje zanima neko drugo područje – poput turizma, zaštite okoliša, sigurnosti, zdravlja i društvenih inovacija – slobodni su sudjelovati i u tim natjecanjima kroz uključivanje u hackathon izazove drugih gradova.  Uz Zagreb, neki od gradova koji su uključeni u hackacity su Porto (Portugal), Utrecht (Nizozemska), Santander (Španjolska), Paderborn (Njemačka) te Cuiabá i Guaranhuns (Brazil).

Pozivamo sve developere koji imaju želju razvijati svoju Smart City ideju, povezati se s potencijalnim poslovnim partnerima, a ujedno se i dobro zabaviti neka se prijave, dokažu svoj potencijal i osvoje vrijedne novčane i ostale nagrade! Za prijavu su prihvatljivi i pojedinci i timovi.

Razlozi za sudjelovanje:
–   razvoj Smart City ideje,
–   povezivanje s potencijalnim poslovnim partnerima,
–   prilika za osvajanje vrijednih novčanih i ostalih nagrada
–   za prijavu su prihvatljivi i pojedinci i timovi (1-7 članova).

Prijave su otvorene do 1. lipnja do 23:59 sati.

Zagrebački hackacity organizira Razvojna agencija Zagreb u novom atraktivnom prostoru STARTUP FACTORY ZAGREB akceleratora u Tehnološkom parku Zagreb na Zagrebačkom Velesajmu uz partnerstvo tvrtki Hrvatski Telekom d.d. i COMBIS d.o.o. te uz sponzorstvo tvrtki Vollo Tehnologije d.o.o., Sustav javnih bicikala d.o.o. i Urban Mobility d.o.o.

Dodatne informacije, agendu kao i samu prijavu potražite na .

Izvor:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.