H96 Pro Mini PC 4K TV Dongle – malen, simpatičan, moćan i na Geekbuyingu

Fotografija članka: H96 Pro Mini PC 4K TV Dongle – malen, simpatičan, moćan i na Geekbuyingu

Radi se o vrlo moćnom uređaju koji podržava KODI 17.3, te radi na novom Android 7.1.1 Nougat operativnom sustavu, s moćnim procesorom i povoljnom cijenom, a možete ga pronaći na Geekbuyingu.

Oglas

H96 Pro Mini PC nije Android TV box uređaj, nego je “dongle”. Razlika je u veličini i obliku, ono što je iznutra može se usporediti. Radi se o vrlo moćnom mini PC uređaju koji smo pronašli u čak 30-ak inačica odnosno paketa na popularnom .

Spajate ga direktno na bilo koji uređaj koji ima HDMI video ulaz, kao što su monitori, TV prijemnici ili projektori što je vrlo praktično. Procesor na kojem radi ovaj uređaj je vrlo moćan, a to je popularni i stabilni 8-jezgreni Amlogic S912 uz Mali-T820 MP3 grafiku na 750 MHz, a koji omogućuje brz i fluidan rad tako da ćete imati odlično korisničko iskustvo, a to svi želimo.

Ovaj “dongle” podržava sve ono što treba jedan moderan korisnik, ako to tako možemo reći. Naravno, podržava visoku 4K rezoluciju u 60 sličica u sekundi, H.265 HEVC hardversko dekodiranje, VP9 i HDR, a što će vam pružiti vrlo oštru sliku sa živim bojama. Zahvaljujući predinstaliranom Android 7.1.1 Nougat operativnom sustavu instalacija i deinstalacija aplikacija je vrlo jednostavna. Ne sumnjamo kako će vam se svidjeti podrška za KODI 17.3, na koju ne treba trošiti riječi.

Spomenimo i kako je ugrađeno 2 GB RAM-a i 8 GB interne memorije koju možete proširiti do 32 GB preko microSD kartice. Što se povezivosti tiče podržava Wi-Fi i Bluetooth 4.1, podržava i Miracast, a što se tiče podrške video i audio formata zaista ih nema smisla nabrajati, previše ih je :)

Iako se radi o malom “dongle” uređaju koji je nešto veći od USB flash memorije, na njemu ćete osim HDMI video izlaza pronaći USB i microUSB ulaz, te microSD ulaz. Slobodno možemo reći kako je velika snaga smještena u ovom vrlo malom uređaju.

H96 Pro Mini PC 4K TV Dongle nalazi se u prodaji na popularnom gdje ćete pronaći i sve dodatne detalje. Po svemu onome što možemo vidjeti, slobodno ga možemo i preporučiti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.