H18 Megastore Gaming Arena uskoro i u Osijeku!

Fotografija članka: H18 Megastore Gaming Arena uskoro i u Osijeku!

Prva polovica rujna predviđena je za otvaranje nove H18 Megastore Gaming Arena u Osijeku. Nakon Zagreba, Splita i Šibenika, ovo je četvrta arena u Hrvatskoj. Naravno, svi ste pozvani!

Oglas

Tvrtka Hangar 18 iz Koprivnice nastavlja s otvaranjem svojim maloprodajnih trgovina diljem Hrvatske. Ovog puta na red je došla Slavonija. H18 Megastore Gaming Arena bit će smještena u trgovačkom centru Super Osijek, koji se nalazi na Trgu Slobode 6 u samom centru Osijeka. Novo uređeni prostor nudit će veliki velik izbor IT i gaming opreme, pametnih telefona, printera te računalnih komponenti.

Prostor će biti veličine 135 kvadrata, od čega će 40 kvadrata biti „gaming arena“. Ovaj posebno pripremljeni prostor bit će opremljen s 10 vrhunskih i instaliranim najnovijim . Tako će svi ljubitelji „gaminga“ na ovim gaming računalima moći igrati igre kao što su: HearthStone, Overwatch, Counter Strike GO, League of Legends, Battlefield 3 i 4, Fifa 2017.

Nova H18 Megastore trgovina nudit će cjelokupni asortiman proizvoda: HPC stolna računala, i računala, komponente i periferija za računala, i ostali pametni telefoni, Noaline linija proizvoda s dodatnom opremom za mobitele, gaming oprema marke E-blue.

U sklopu trgovine, posjetitelji će pronaći i “gaming kutak” s najnovijim naslovima igrica za PC, Xbox, PlayStation 3 i PlayStation 4 platformu. Trgovina će nuditi više od svih vodećih proizvođača prijenosnih računala kao što su HP, Lenovo, Dell, Asus, Acer.

Radno vrijeme trgovine bit će od ponedjeljka do subote, od 8:00 do 20:00 sati, a svi kupci imat će na raspolaganju 2 sata besplatnog parkinga u sklopu centra Super Osijek.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.