H1 još čeka izravno spajanje korisnika

Racunalo.com foto

Izaberu li, primjerice, novog operatera, T-HT-u više ne bi morali plaćati mjesečnu pretplatu te bi tako imali jedinstven račun troškova kod jednog operatera, i ne bi morali plaćati dva mjesečna računa za telefoniranje (jedan za mjesečnu naknadu, drugi za troškove poziva). U sektoru Korporativnih komunikacija T-HT-a jučer su objasnili kako ponudu nisu dostavili Agenciji u zadanom roku jer je nedavno objavljen Pravilnik o pristupu izdvojenoj lokalnoj petlji koji propisuje podrobniji način i uvjete pristupa, te je T-HT svoju ponudu morao tomu prilagoditi. Ponudu će, kažu, uskoro dostaviti Agenciji i u završnoj je fazi.
Iz ureda glasnogovornika H1, pak, poručuju kako im konstantno odugovlačenje liberalizacije tržišta otežava poslovanje, ali imaju razumijevanja za “porođajne muke” koje proživljava tržište. Ponudu za pristup lokalnoj petlji T-HT su zatražili prije nekoliko mjeseci. Dodaju i da se T-HT nevoljko miri sa situacijom u kojoj će se morati odreći dijela prihoda s TK tržišta, koju im je osiguravao dosadašnji monopol.
Izvor: Večernji list

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.