Grillbot – robot koji će savršeno očistiti roštilj umjesto vas

Fotografija članka: Grillbot – robot koji će savršeno očistiti roštilj umjesto vas

Nastupila je sezona roštilja i dobrog druženja na otvorenom. Neki će izložiti sami sebe „roštiljanju ne bi li što prije preplanuli, a drugi će korištenjem ove najstarije tehnike pripreme hrane nabaciti na površinu roštilja meso, povrće ili ribu. Ali nakon što pripremite jedan od svojih najboljih roštilja uvijek ostaje sloj masnoće koji je potrebno očistiti. Znamo da je to dio koji mnogi mrze. Ako i vama teško pada čišćenje imamo prijedlog: nabavite robota čistača za roštilj.

Oglas

 

Bez obzira na tip vašeg roštilja (prijenosni, otvoreni, pokriveni, građeno ložište), za čišćenje je najbolje iskoristiti usluge robota pod imenom Grillbot. Samo je potrebno da ga stavite na roštilj i ona će automatski ukloniti svu masnoću i nečistoću. Po završetku posla oglasit će se zvučnim signalom da provjerite je li dobro obavio čišćenje.

Grillbot - robot koji će savršeno očistiti roštilj umjesto vas 01

Grillboot ima zaslon s tekućim kristalima preko kojeg se odabire mod za čišćenje, punjivu bateriju, dodatne četke, dodatne baterije i punjač.

Grillbot - robot koji će savršeno očistiti roštilj umjesto vasGrillbot - robot koji će savršeno očistiti roštilj umjesto vas 02

Grillbot robota je stvorio bivši agent za nekretnine,  ali zainteresiranog partnera za proizvodnju je našao samo u Kini. Nema veze.  Glavno da je proizvod ugledao svijetlo dana:)  Grillbot robot čistač je dostupan za kupnju putem web trgovine u SAD-u i dostavljaju ga u Hrvatsku.  Premium model koštao oko 129,95 dolara, osnovni model – 69.95.  

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.