Gretel S55 je najnoviji dodatak među kompanijinim pametnim telefonima

Fotografija članka: Gretel S55 je najnoviji dodatak među kompanijinim pametnim telefonima

Kineska je kompanija ozbiljno krenula u osvajanje svog dijela tržišnog kolača na području pametnih telefona. Upravo su najavili novi flagship model – Gretel S55.

Oglas

Od kada su se pojavili na tržištu, a to je bilo u ožujku ove godine, kompanija Gretel je predstavila nekoliko pametnih telefona iz A serije, kao što su modeli A9, A7, A6 i drugačiji model GT6000 koji je namijenjen drugačijim korisnicima, u prvom redu onima koji vole jaku bateriju i dvostruku stražnju kameru.

Svaki od ovih modela je različit i cilja na drugačije korisnike, tako da možemo reći kako su napravili za svakoga ponešto. Ono što je zajedničko svim Gretel pametnim telefonima je njihova cijena i ono što pružaju za tu cijenu. Nije niti čudo što su njihovi pametni telefoni postali vrlo popularni među korisnicima u onoj jeftinoj kategoriji.

U kompaniji su odlučili otići korak dalje i napraviti novi model, nazvali su ga Gretel S55. Šuška se kako će se pojaviti u četiri boje – plavu vidimo na slici, a očekuje se još u crvenoj, crnoj i zlatnoj boji. Saznali smo i kako će imati veliki 5,5 inčni ekran s 2.5D zakrivljenim staklom, čitačem otiska prsta smještenim ispod dvostruke stražnje kamere i predinstaliranim Android 7.0 Nougat operativnim sustavom.

Prema slici koju možete vidjeti možemo zaključiti kako se radi o smartfonu vrlo tankog kućišta, a za dvostruku stražnju kameru u kompaniji tvrde kako će koristiti posebnu tehnologiju tako da će i same fotke biti bolje. Pokraj kamera desno vidimo i LED bljeskalicu. Naravno, ova će dvostruka kamera moći snimati “bokeh efekt”, slično kao što to mogu i standardni DSLR fotoaparati.

Čini nam se kako bi Gretel S55 mogao biti vrlo zanimljiv novi kompanijin top smartfon. Za sada toliko, a ako želite saznati više informacija o ovom modelu, možda i besplatno osvojiti GT6000, posjetite … :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.