Gretel GT6000 se pojavio na prvoj fotki, ima jaku bateriju od 6000 mAh

Fotografija članka: Gretel GT6000 se pojavio na prvoj fotki, ima jaku bateriju od 6000 mAh

Upravo se pojavila prva prava fotka novog Gretel GT6000 pametnog telefona, a koji ima jaku bateriju od 6000 mAh, za koju kažu kako će izdržati do 3 dana rada.

Oglas

Prije samo mjesec dana, kompanija Gretel predstavila se globalnom tržištu sa svojim prvim pametnim telefonom, modelom Gretel A9. Prepoznatljiv je po odličnom odnosu uloženog i dobivenog. Kompanija se pojavila i na domaćem Global Sources Mobile Electronics sajmu koji je u tijeku i na kojem će predstaviti svoje novitete u ponudi pametnih telefona.

Posljednjih se dana dosta šuškalo i o novim pametnim telefonima Gretel A6 i Gretel A7, a sada ih se može vidjeti i uživo na sajmu. Nije teško zaključiti kako kompanija ima namjeru brzo rasti i koračati velikim koracima. Kako im je krenulo, na dobrom su putu.

Jedan od zanimljivijih svakako je i novi Gretel GT6000, pametni telefon s velikom i jakom baterijom od čak 6000 mAh. Ovdje se ne radi o skupom smartfonu nego u prvom redu o modelu koji ima karakteristike jeftinijih modela, a poznajući kompaniju oni će to ukomponirati u vrlo privlačnu cijenu tako da će biti zanimljiv svima.

Što se tiče nekih tehnikalija, spomenimo kako baterija od 6000 mAh podržava brzo punjenje, a u kutiji dolazi i brzi punjač. Saznali smo kako će imati 5,5 inčni ekran Hd rezolucije od 1280 x 720 točaka, prednja kamera će biti od 5 MP dok će stražnja imati 13 MP, LED bljeskalicu i auto fokus.

Gretel GT6000 bi trebao raditi na MediaTekovom 4-jezgrenom MT6737 procesoru uz 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Ispod ekrana u Home tipki se nalazi čitač otiska prsta, a radi na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu. Svidjet će vam se i metalno kućište napravljeno od aluminija koji se koristi u avio-industriji. Inače dolazi u crnoj i plavoj boji.

Više informacija o Gretel pametnim telefonima potražite na njihovim , a možete ih pratiti i na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.