Gretel GT6000 je najjeftiniji smartfon s dvostrukom kamerom i 6000 mAh baterijom

Fotografija članka: Gretel GT6000 je najjeftiniji smartfon s dvostrukom kamerom i 6000 mAh baterijom

Novi Gretel GT6000 pametni telefon ima jake prodajne adute u rukavu – dvostruku stražnju kameru, bateriju od 6000 mAh i cijena koja je gotovo nevjerojatna. Donosimo i njegov novi video.

Oglas

U protekla tri mjeseca kineska je kompanija predstavila čak 4 nova pametna telefona, a sva četiri su vrlo različita. Prošli je tjedan kompanija najavila seksi crvenu i lijepu plavu boju za Gretel A7, što je ugodno iznenađenje. Novost je i Gretel GT6000 smartfon o kojem sada govorimo, a koji ima jaku bateriju od 6000 mAh i koji je na akcijskoj prodaji na . Svidjet će vam se akcijska cijena od samo 99,99$, a dobit ćete i neke zgodne poklone.

Gretel GT6000 se može pohvaliti dugotrajnom baterijom, pametnim softverskim rješenjima, dvostrukom stražnjom kamerom i preciznim čitačem otiska prsta, a što ga može smjestiti i u kategoriju više, dok ga cijena spušta među jeftine smartfone. U Gretelu su uvjereni kako ne možete pronaći ljepši pametni telefon u ovom cjenovnom rangu. Isto tako, spomenimo i kako je čitač otiska prsta smješten s prednje strane u Home tipki, lako je dostupan, brzo otključava uređaj i pouzdano će vas služiti.

U video prilogu koji ćete vidjeti u nastavku otkrit ćete koliko brzo reagira čitač otiska prsta, praktički trenutno, za samo 0,01 sekundu. Isto tako, sviđa nam se i multifunkcionalnost Home tipke – dok je ugašen radi kao čitač otiska prsta, a dok je upaljen kada je jednom tapnete radi kao “back”, kada je dva puta tapnete kao “Home”, a kada je držite ulazite u dio za gašenje aktivnih aplikacija.

Nadalje, niže možete vidjeti i nekoliko fotografija snimljenih s Gretel GT6000 smartfonom u normalnom i “bokeh” načinu snimanja. Stražnja dvostruka kamera od 13 MP je vrlo zanimljiva – radi se o Panasonicovom MN34172 senzoru, otvorom blende od f/2.2 i 4x zoom. Prednja selfie kamera je od 5 MP i ima takozvani soft light, kao i LED bljeskalicu, a kako bi selfie fotke bile što bolje i u slabije osvijetljenim uvjetima.

I treća sitnica koju vrijedi spomenuti je USB OTG kabel koji se nalazi u kutiji i koji sam za sebe ne znači puno, ali ako vam kažemo kako Gretel GT6000 smartfon preko njega može puniti druge uređaje, tada je priča sasvim drugačija. Isto tako, možete spojiti vanjsku tipkovnicu i pretvoriti smartfon u tablet PC.

Novi se Gretel GT6000 prodaje po akcijskoj cijeni na po cijeni od samo 99,99$. Što drugo reći nego iskoristite priliku – isplati se.

Svakako pogledajte i video o ovom uređaju koji će vam otkriti još neke detalje.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.