Gretel A9 video – 7 načina kako iskoristiti USB OTG funkciju

Fotografija članka: Gretel A9 video – 7 načina kako iskoristiti USB OTG funkciju

Sve popularnija kineska kompanija Gretel napravila je video u kojem su pokazali kako na čak 7 zanimljivih načina možete iskoristiti USB OTG funkciju. To su pokazali na svom Gretel A9 smartfonu.

Oglas

Kao što ćete moći vidjeti na video prilogu niže, možete direktno pristupiti podacima na vanjskom nosaču podataka i tako gledati filmove ili slušati glazbu, bez da je skidate na svoj pametni telefon. Isto tako, možete je iskoristiti za backup podataka sa smartfona, ako vam ponestane mjesta u internoj memoriji. Naravno, možete pohraniti bilo koju vrstu podataka, po vašem izboru.

Gretel A9 pametni telefon, koji se inače prodaje na po smiješnoj cijeni, možete spajati i na periferne uređaje kao što su bežični miš ili tipkovnica, gamerski kontroler ili kontroler za kameru. Nije potrebno nikakvo dodatno podešavanje ili instalacija, sve što trebate je spojiti ove uređaje preko USB OTG kabela i sve će automatski raditi.

Isto tako, na ovaj način možete koristiti vaš pametni telefon i ako vam je ekran oštećen – samo spojite miša preko microUSB ulaza i automatski će se na ekranu pojaviti kusror kojeg možete pokretati po ekranu. Također možete spojiti vanjsku fizičku tipkovnicu i pretvoriti vaš smartfon u tablet PC.

Ako ste na putu, bilo gdje i bilo kada, svoj Gretel A9 smartfon možete iskoristiti i kao ventilator. Samo na microUSB ulaz spojite mini ventilator i on će vas u trenu ohladiti. Isto tako, možete ga pretvoriti i u fleksibilnu LED svjetiljku. Da, znamo da možete iskoristiti i stražnje LED svjetlo, no ovako možete napraviti puno bolje selfie fotke. Ovoga se sigurno niste dosjetili :)

Kada već govorimo o novom Gretel A9 pametnom telefonu, znate li kako mu je cijena samo 69,99$, a uz njega ćete na poklon dobiti prozirno silikonsko kućište i zaštitnu foliju za ekran. Kupiti ga možete na gdje ćete pronaći i sve njegove detalje. Morate priznati kako mu je cijena vrlo primamljiva :)

Za više informacija svakako posjetite i .

Isto tako, novi Gretel A9 smartfon možete osvojiti i besplatno preko .

Svakako pogledajte video niže na kojem su na Gretel A9 smartfonu pokazali 7 kreativnih načina kako iskoristiti USB OTG funkciju. Znate još koji? Predložite ga :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.