Gretel A7 se pojavio na novim fotografijama i s novim karakteristikama

Fotografija članka: Gretel A7 se pojavio na novim fotografijama i s novim karakteristikama

Sve zanimljivija kineska kompanija tek se pojavila na mobilnom tržištu, a već su predstavili tri pametna telefona. Posljednji od njih je zanimljivi Gretel A7.

Oglas

Sva tri pametna telefona trebala bi ozbiljno konkurirati modelima drugih proizvođača, a podsjetit ćemo vas kako se radi o modelima Gretel A9, A7 i A6. Vole se uspoređivati n Nokijinim Android pametnim telefonima koji također imaju prepoznatljive nazive kao što su Nokia 8, Nokia 6 i Nokia 5. Sve su ovo novi smartfoni koji se očekuju ove godine, odnosno neki su već u prodaji. S obzirom na prilično medijski agresivan nastup, očekuje se kako će obje kompanije imati prilično uspjeha u prodaji svojih pametnih telefona!

Upravo su se pojavile neke nove karakteristike i fotografije isto tako novog . Smartfon radi na 4-jezgrenom MediaTekovom MT6580A procesoru na 1,5 GHz, uz 1 GB ROM-a i 16 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza do 32 GB.

Ekran će se svidjeti onima koji žele imati pametne telefone manjih ekrana, tako da će vam se svidjeti 4,7 inčni IPS ekran HD rezolucije od 1280 x 720 točaka kojeg potpisuje Japan Display  Inc (JDI), tako da će prikaz na ekranu biti oštar i živih boja. Dodatno je zaštićen Cornong Gorilla Glass zaštitnim staklom, tako da je otporan na ogrebotine odnosno mehanička oštećenja.

Spomenimo kako Gretel A7 ispod ekrana ima Home tipku, a iznad ekrana je LED notifikacjsko svjetlo. Straga ćete pronaći kameru od 8 MP sa Samsung 3H7 senzorom, uz LED bljeskalicu i auto fokus. Smartfon radi na Android 6 Marshmallow operativnom sustavu, a dobit će i nadogradnju na Android 7.0 Nougat. Naravno, podržava i Dual SIM.

Prema slikama koje vidite, Gretel A7 će doći u više živopisnih boja – crna, srebrna, žuta, narančasta i crvena. Možda će postojati i mogućnost zamjene kućišta, što nam zvuči zanimljivo.

Iako se radi o vrlo jeftinom smartfonu, novi Gretel A7 je izuzetno izdržljiv, a koliko možete vidjeti na videu niže. Više informacija potražite na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.