Gretel A7 – novi smartfon prošao 6 ekstremnih testova izdržljivosti

Fotografija članka: Gretel A7 – novi smartfon prošao 6 ekstremnih testova izdržljivosti

Zahvaljujući Corning Gorilla Glass staklu novi Gretel A7 pametni telefon je s lakoćom prošao 6 testova izdržljivosti, među njima testove razbijanja oraha, zabijanja čavala i bušenja bušilicom. Ne propustite video u nastavku!

Oglas

Novi proizvođač, novi smartfon. Iako kompanija Gretel nije nova, postoji još od 1998. godine i bavi se proizvodnjom telekomunikacijske i digitalne opreme na domaćem tržištu, odlučili su se na globalnom svjetskom tržištu pojaviti s pametnim telefonima s naglaskom na razvoj, proizvodnju i marketing.

Tako je nastao i prvi njihov smartfon Gretel A9 koji je polučio iznenađujuće dobar uspjeh u pretprodaji, a imaju i nagradnu igru na Facebooku. U kratkom su roku odlučili predstaviti i drugi pametni telefon – Gretel A7.

Upravo se pojavio novi video koji pokazuje koliko je zaista izdržljiv njegov ekran kojeg potpisuje JDI, a koji je dodatno pojačan Corning Gorilla Glass staklom. Video pokazuje kako je ekran otporan na ogrebotine, udarce i pritisak različitim predmetima.

Osim toga, na videu ćete vidjeti i kako novi Gretel A7 izgleda, a što je i prvo javno pokazivanje ovog smartfona. Idealan je za one koji ne vole preveliki ekran i koji žele smartfonom upravljati u jednoj ruci. Spomenimo i kako je Gretel A7 prvi 3G smartfon koji ima kamere sa Samsungovim senzorom, te JDI ekran s Gorilla Glassom.

Svakako pogledajte video u nastavku, simpatičan je :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.